2777
2789

به اندازه سنم موفقم چون برای چیزی که خواستم تلاش کردم

بقیشم با خدا🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا راضی بودم از عملکرد خودم هر چند هنوز زحماتم به ثمر ننشسته ولی فک میکنم تا یکی دو سال دیگه به بار بشینه. 

دلیل این که موفق می‌دونم اینه که به برنامه هایی که تو ذهنم بوده هر چند دیرتر از چیزی که فک میکردم ولی تا حدودی رسیدم و بنظرم مسیر اوکی بوده

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
خداروشکرر عزیزمم ایشالا که همیشه موفق بااشی

ممنونم عزیزم همچنین🥹

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

نمی‌دونم میشه اسمم گذاشت موفق 

اما شاغلم درآمد شخصی خودم دارم کارم مرتبط با رشته ایی که بهش علاقه مندم ، کادر درمانم 

با دوست پسرم ازدواج کردم 😂 این یک موفقیت (شوخی میکنم )

خداشکر سالمم و برگ برنده ام خانواده ام بوده و هست 

رمز موفقیتم این بود که چراق خاموش جلو رفتم ، پلن داشتم و میدونستم اگه تلاش نکنم از برنامه ریزی ام عقب می افتم 

نمی‌دونم میشه اسمم گذاشت موفق اما شاغلم درآمد شخصی خودم دارم کارم مرتبط با رشته ایی که بهش علاقه مند ...

به به چه عاالی

خب ازدواج با دوست پسرم  یه نوع موفقیته دیگه😁

مررسی که رمز موفقیتتو گفتیی

همیشه سلامتو تو مسیر موفقیت بااشی 

پس خداروشکرررهمیشه تو مسیر موفقیت باشی گلمم

مرسی عزیزم انشاالله همچنین. بعنوان توصیه یه جمله میگم به نقل از دکتر چاووشی: «یکم‌ بهتر از هیچیه»

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..