2777
2789

تازه من نوزادم زردی هم داره و انتخاب کمی دارم بخدا موندم چی بخورم حالم بهم‌خورد اینقد برنج و مرغ ب خوردم دادن

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش برنجو‌مرغ بخوری که نفخ میکنی پدرت در میاد.چندتا غذا مینویسم برات. کوفته قلقلی. مرغ تو توستر بذار کبابی بشه. عدس پلو. ماهی.ابگوشت. کباب تابه ای. کوکو. نیمرو. سیب زمینی. خیلی غذاهایه دیگه. من دخترم شکر خدا هرچی میخوردم نفخ نمیکرد. تند تندم میگوزید

همش برنجو‌مرغ بخوری که نفخ میکنی پدرت در میاد.چندتا غذا مینویسم برات. کوفته قلقلی. مرغ تو توستر بذار ...

فقط اون قسمت گوزیدنش😂😂الهیییی،😍

مرسی اما یه تاپیک قبل زدم گفتن سیب زمینی نفاخه که

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
فقط اون قسمت گوزیدنش😂😂الهیییی،😍 مرسی اما یه تاپیک قبل زدم گفتن سیب زمینی نفاخه که

فک نکنم خیلی نفاخ باشه. اخه نمیشم هیچی نخوری اونایی که خیلی خیلی نفاخه کمتر بخور فعلا مثل لوبیا نخود