2777
2789
عنوان

چرا نون پیتزام خمیریه؟

417 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

من خمیز پینزا خودم درست میکنم و بعد مواد پیتزارو ک میزنم روش میزارم تو فر 

ولیی بعد اینکه اماده شد هنوز خمیری ک زیر مواد بوده خمیریه و خامه چیگار باید کنم اینطوری نشه ؟؟

شما اول خمیر پیتزا رو تو ظرف میزارین میپزین یا ن ؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. عزيزم 

خميرتو تا چه حد 

ارد ميريزي. بايك. يكم چسبنده گي. داشته باشه 

بعد با جنگال تمام كفشو. سوراخ ميكني 

از ارد. چهار صفر. استفاده ميكني؟

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫

سلام توی فر برای اینکه نون خشک نشه یه کاسه آب میذارم و صبر میکنم یه ربع بگذره بعد رو خمیر رو چنگال میزنم و یک ربع یا ده دقیقه میذارم فر نیم پز بشه، بعد سس و مواد رو میریزم روش 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام عزیز

چنددیقه میذاری بپزه؟

موادت رو خام میریزی؟

من موادم رو سرخ میکنم و روی خمیرم که نپخته است میریزم و حدود ۲۰ دقیقه هم میمونه تو توستر با دمای ۲۵۰ درجه

اگر موادت نپحته باشه اب میندازه باعث میشه خمیر خوب نپزه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هروقت درس میکنم نونش ک زیر مواد هس اینجوری میشه.  اینقد سخته بزور باچاقو بریده میشه

یا خمیرت ضخیمه یا آرد زیاد میزنی یا کم میذاری استراحت کنه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام. عزيزم  خميرتو تا چه حد  ارد ميريزي. بايك. يكم چسبنده گي. داشته باشه  بعد با ...

ارد گندم معمولی استفاده میکنم.. 

ارد چهار صفر چیه؟ 

ن سوراخ نمیکنم پس باید سوراخش میکردم👍

سلام توی فر برای اینکه نون خشک نشه یه کاسه آب میذارم و صبر میکنم یه ربع بگذره بعد رو خمیر رو چنگال م ...

یعنی خمیرو قبل اینکه مواد بزنی با یه کاسه اب میزاری تو فر بپزه؟ 

ارد گندم معمولی استفاده میکنم..  ارد چهار صفر چیه؟  ن سوراخ نمیکنم پس باید سوراخش میکردم ...

ارد چهار صفر يا نول. ارد قنادي. ولي. براي. نون پيتزا بهتر از 

ارد گندم معمولي هست  چون. نسبت به ارد نان وايي. گلوتن كمتري داري و خب باعث ميشه خمير شما سفت و منسجم. نباشه مثل 

خمير نان وايي  و ترد تر. در مياد. نان شما. بايد. حتما نون. يكم چسبنده گي داشته باشه. انقدر. ارد. نبايد اضافه كني كه. كامل. بدون چسبنده گي بشه اگه ديدي ميچسبه دستو. يكم روغن. بزن  تمام. سطح نان با چنگال سوراخ كن كه بيشتر پف نكنه 

و اينكه حتما ارد چهار صفر بگيري. سه صفر نگير

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
یعنی خمیرو قبل اینکه مواد بزنی با یه کاسه اب میزاری تو فر بپزه؟ 

اره 

اینجوری خشک نمیشه 

اول اب میذارم تو فر بعد روشنش میکنم، همزمان که داغ شد و آب گرم شد یکم بخار میشه 

بعد خمیر میذارم توش ولی خمیر من نازکه 

یکبار هم زیاد گذاشتم تو فر که خیلی خشک شد و نمیشد برید 😬 

پیشنهادم بهتون اینه اول خمیر رو پهن کنید و چنگال بزنید و بذارید تو همون حالت یکم استراحت کنه و بعد بذارید داخل فر 

آردتون هم عوض کنید با خمیر مایه