2777
2789
عنوان

تاپیک پزشکی قانونی، حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 39 پست

من که عاشق تاپیکش بودم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بد بود

نمیشه منم ببرن اردو انگیزشی

ولی گولتون زدنا 

ای چه انگیزه ای بوده😂

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
تاپیکتون هیچ‌گونه محتوایی نداشت . و متاسفم 

عزیزم همه تاپیک ها اینجا پرمحتوان؟ اتفاقا برعکس کم پیش میاد، کسی که دنبال محتواس نی نی سایت نماد، سایت های علمی کم نیستن، اشتباه تشریف اوردین

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

چقد این تاپیک پزشک قانونی ولوله بپا کرده از اسمشم بدم میاد ک بخام برم سمتش بجاش اگ راجع ب سیر بارداری بچه داری میزدن مطابق با سایت بهتر بود برا باردارا..

کنکورو مادرشوهرو خیانت دوس پسر الانم کم مونده جسد پهن کنن اینجا کالبدشکافی کنن..اما اسمش نینیسااایتِ و برا کمک ب مادران باردار بنا شده!

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

اگه حالتون بد میشه نخونید. 

پنج شش تا جنازه که یکیش را رو تخت خوابونده بود و از روش بهمون توضیح میداد قسمت ها مختلف بدنش را(اون آقایی بوده که از کارکنان همون دانشگاه بود گویا و بدنش را اهدا کرده بود) چند تا خانوم که روتخت بودن و دو تا آقای دیگه را از  سرشون آویزون کرده بودن تو یه جعبه شیشه ای، بدناشون سیاه شده بود، بوی ماده ای که به بدنشون زده بودن حالم را بد میکرد، 

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

تشریح جسد انسان بود با حیوونات مثل موش؟

انسان

عزیزم همه تاپیک ها اینجا پرمحتوان؟ اتفاقا برعکس کم پیش میاد، کسی که دنبال محتواس نی نی سایت نماد، سا ...

شما هم اشتباه تشریف آوردین و از خاطره مزخرفتون میگیذ برای بقیع .و ذهن بقیع رو مریض میکنید 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

اولا که مدرکشو مجبور شد بذاره کارشناسی ارشد شیمی ژنتیک انسانی داشت و پزشک نبود،در صورتی که گفته بود اول پزشکی عمومی خوندم و بعد تخصص گرفتم،حالا من کاری به دروغ و کمبودهاش ندارم،تعجبم ازینه کاربرا یه سرچ ساده در مورد صحبتاش نمیکنن این خانم همه چیزو غلط توضیح میداد مثالش همون قضیه آمبولی یا تشخیص دلیل مرگ از سلول های مغز،همه چیزو اشتباه میگفت بعد کاربرا میگن اطلاعات بالایی داشت🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️یه آقایی که خودش کادر درمان بود اومد مچش رو گرفت و همه اشتباهاتش رو ،رو کرد

شما هم اشتباه تشریف آوردین و از خاطره مزخرفتون میگیذ برای بقیع .و ذهن بقیع رو مریض میکنید 

اسمش محتواش را مشخص نمیکنه؟ یا خلاف قوانینه؟ عزیزم من دعوا ندارم باهاتون اگه حالتون بد شد حلال کنید