2777
2789

عقد نیستیم.میدونم وظیفه نداره برا من خرج کنه و همچین انتظاریم ندارم.ولی کلی خرج خونشون میده شبای جمعه داداشاش و زنشون میان خونشون ی کیلو میوه با خودشون نمیارن با وجود این که یکیش استاد دانشگاهه یکیش رییس بانک نامزد من باید بره براشون شام بخره بچه کوچیک خونوادشونه.حالا خرجای باقی بماند.خواهرش ۲۹سالشه نامزدم براش باید لباس و.....بخره .اون وقت من تولدم پارسال بهم ی شاخ گل داد.ولنتاین قهرو بهونه کرد هیچی نخرید من نزدیک ۶۰۰تومن خرج کردم.فرداش رفت ی ساعت ارزون برام خرید که الان کلا ساعته پوکیده.دیشب خواهرش برده براش کفش خریده و.....من فقط نگران اینم پس فردام تو زندگی مشترک بخواد همش تو فکر خرج خونوادش باشه.یا اصلا هیچ پس اندازی نمیکنه برا خودش فقط خونوادش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری چرا میگی انتظار ندارم واسم خرجی بکند بلاخره شوهرته 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

قحطی شوهره؟؟

کات کن

عقدم که نیستی بهتر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بزار بده ب خانوادش اگ ب طور متعادل براتوام خرج کنه بیخیال شو 

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
حق داری چرا میگی انتظار ندارم واسم خرجی بکند بلاخره شوهرته 

شوهرش نیست

عقد نکردن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.