2777
2789

میخوام ناهار واسه بچه هام کباب کوبیده درست کنم 

توش یه دونه سیب زمینی رنده کنم بد میشه؟ 

آخه ‌ش

شنیدم بعصیا اینکارو میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نان بریزی بهتره فکر کنم تا سیب زمینی

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

من برا کباب تابه ای این کارو میکنم ،باعث میشه وا نره 

یه سیب زمینی کوچیکتر از تخم مرغ ،برا کوبیده گمون نکنم خوب شه 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

ن اینکارو نکنی.اونوقت میشه کتلت دیگه مزه کباب نمیده.ی پیاز توش رنده کن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

خب سرخش کن بشه کتلت خیلی هم خوشمزه کنارشم گوجه سیب زمینی سرخ کن به به

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185