2777
2789
تا حالا از سوسیس ساز و رنده های چرخ گوشتتون استفاده کردین؟ به منم یاد بدین لطفا
پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
یه سوال دیگه اینکه کیسه جارو برقیم پر شده ایا باید بندازمش دور یا خالیش کنم و بشورمش با توجه به اینکه کیسه ش پاکتی نیست و الیافه جنسش
پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تا قبل از این همه بوش داشتنا بابا یکی بیاد حداقل بگه من ندارم انگار تو بیابون تاپیک زدم

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین چرخ گوشت ها رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

رو نوشته روبرو کلیک کنید میاره:  بهترین و پرفروش ترین چرخ گوشت خانگی 

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟
عزیزم از چرخ گوشت بوش راضی ای؟

سلام بله خداروشکر عالیه 

از رنده ها و اب مرکبات گیریش هم خیلی استفاده میکنم

فقط پیازو باهاش چرخ نکن تیغه ش کند مبشه