2777
2789

دکتر فقط شربت داد گیاهیه اصلا بدرد نمیخوره تعجب کردم چرا آنتی بیوتیک نداد دکتر خوب نداریم دخترم خواب نداره بگید آموکسی سیلین ازین کپسولایی ک ما بزرگا میخوریم میشه بهش بدم؟؟؟۸سالشه

دوز داروهای بزرگسالان مناسب بچه‌ها نیست. 

ببرش یه دکتر دیگه. منم پسرمو دو بار بردم دکتر. هفده هجده روز طول کشید تا خوب بشه. بار دوم دکتر داروهاشو عوض کرد بهش اسپری و قرص داد. البته خودم هم شربت و دمنوش گیاهی باز میدادم بهش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به این مریضی من که چن روزه یه ذره هم بهتر نشدم گلو دردش وحشتناکهههههه

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

شربت زوفا 

شربت آویشن 

توهمه داروخونه ها داره 

شربت مدبره)فروشگاه‌های طب اسلامی داره تو نت بزنی میاره 

دل نمک یه تیکه کوچیک بذار دهنش بمکه عالیه 

چای سرخارگل  و پونه و پولک و آویشن 

چای ختمی و زوفا 

قرص زنجبیل از طب اسلامی ها بگیر 

نخود آب با ماهیچه بپز 

نخود خیس کن شب قبل با یه ق نمک دریا یا نمک صورتی 

صب با همون آب بذار بپزه با قلم 

سیر له کن با عسل و برشهای لیمو با پوستش مخلوط کن ۲۴ ساعت بمونه روزی ی قاشق 

من شنیدم دیگه آموکسی سیلین وآموکسی کلاو نیس اهواز ک نیس فک کنم ب خاطره همینه ک بهش گیاهی داد

منم دیروز دخترم رو بردم دکتر اصلا هیچی دارو نداد،فقط یه شربت دیفن هیدرامین و قرص سرماخوردگی