2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون...

269 بازدید | 19 پست

اگه شوهرتون آدم مظلوم وآرومی باشه بعد خواهر برادرش بدجنس باشن هرخوبی هم میکنید به چشمشون نیاد راضی میشین بچه داربشین؟من میترسم بچه دار شم بچم تنها بمونه چون فامیل خوبی نداره

بله 

بدرک همچین فامیلی هرگز  نباشه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله  بدرک همچین فامیلی هرگز  نباشه

ینی بچم افسرده نمیشه؟یا بهم نمیگه چرا اینا اینجورن؟یا چرا نمیان خونمون؟خیلییییی دوست دارم نینی بیارم ولی همش این فکرا رو میکنم پشیمون میشم😔

ینی بچم افسرده نمیشه؟یا بهم نمیگه چرا اینا اینجورن؟یا چرا نمیان خونمون؟خیلییییی دوست دارم نینی بیارم ...

خب بچه خودش بزرگ ش میفهمه و درک میکنع

نگران نباش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چه ربطی داره؟؟؟ کی با فامیل کار داره تو این دوره زمونه؟

بچه بیار خانوادت بزرگ شه خودت تنها نمونی یه انسان درست پرورش بدی . اون بلد میشه چطور با دوستاش سرگرم شه.

الان دایره های دوستی عمیق تر از فامیلیه

چه برسه برای نسل بعد.

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

آره به جاش فامیل مادریش قربونش میرن 

داداشم همش میگه داداش کوچولو بیار برام خخخ .جاریم می‌گفت بذار بچت بشه میذاریش پیش مادر شوهر دیگه اون وقت من میام اذیتش میکنم🥴مرض داره کلا.گفتم نمی‌ذارم گفت عارم میاد اصلا به بچت دست بزنم گفتم بدررک نمی‌ذارم بهش دست بزنی

جاریت بشدتت عقده اییه

خیلییییی همه میگن😔ولی مادرشوهرم مجبورمون میکنه تو تولد تو همه چیشون بریم و کلی هم انتظار داره کادوی گرون بدیم.بعد تو مهمونی های من که اصلا خرجی هم ندارن براشون فقط میخان بیان بخورن برن با هزار تا افاده میان توقع دارن هزار بار زنگ بزنی.ولی منم تصمیم گرفتم دیگه دعوت نکنم مادرشوهرمم اگه گفت میخام بگم مگه اون مارو دعوت می‌کنه 

ینی بچم افسرده نمیشه؟یا بهم نمیگه چرا اینا اینجورن؟یا چرا نمیان خونمون؟خیلییییی دوست دارم نینی بیارم ...

شما الان فامیل پدری خودت سنگ تموم و کمال و تمام بودن ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
شما الان فامیل پدری خودت سنگ تموم و کمال و تمام بودن ؟

نه عمه و پدربزرگ مادربزرگ که ندارم دوتا عمو دارم ولی نمیگم خیلی عالی ولی خوبن همه جشنامون همه چیمون میان مرض ندارن مثل خانواده شوهرم