2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 19 پست
خیلییییی همه میگن😔ولی مادرشوهرم مجبورمون میکنه تو تولد تو همه چیشون بریم و کلی هم انتظار داره کادوی ...

خانواده شوهر منم همین جوری هستن ولی من جاری ندارم توقع آنچنانی دارن تو تولد یا مراسماشون آماده به خدمت باشیم بعد من یه بار تولد برای خودم گرفتم دعوت شون کردم گفتن نمیایم کار داریم بعد بهم بر خورد دیگ کاری نداشتم بهشون رفت تا تولد خواهر شوهرم نه تبریک گفتم نه کادو براون مهم نی پشت سرم چی میگن بهتر گنا هامون میشورن

خانواده شوهر منم همین جوری هستن ولی من جاری ندارم توقع آنچنانی دارن تو تولد یا مراسماشون آماده به خد ...

پدر شوهرمن میگه هرکی بدی کرد تو خوبی کن بذار خجالت بکشه گفتم هرکار کردین هرچی گفتین هیچی نگفتم مگه خجالت کشیدین؟ولی یکم انگار نسبت به قبل آدم شدن چون به کارراشون واکنش نشون دادم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر شوهرمن میگه هرکی بدی کرد تو خوبی کن بذار خجالت بکشه گفتم هرکار کردین هرچی گفتین هیچی نگفتم مگه خ ...

پدر منم همینو میگه ولی خب منکه نباید غلام حلقه به گوش اونا باشم اولش مدرا میکردم دیدم ن بابا اینا دارن هروز پرو تر میشن