2777
2789

هزینه حدودی سفر به ترکیه برای ماه عسل اونم یه هفته یا ده روز چقدره؟ اولین‌بار میخایم جفتمون کلا خارج از کشور بریم و هیچ شناختی نداریم ممنون میشم راهنماییتون کنید سپاس

حدودا سی تومن میشه 

اما اگر اول زندگیتونه هزینه زیاد نکنید برید وان ، من هفته پیش وات بودم کلی هم آف خورده برید حالشو ببرید

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفری 20 تومن بذار برای تور. خودتون قشنگ بگردید یه هتل خوب انتخاب کنید و بگید همونو براتون رزرو کنن.

زبان انگلیسیتون خوبه؟

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
حدودا سی تومن میشه  اما اگر اول زندگیتونه هزینه زیاد نکنید برید وان ، من هفته پیش وات بودم کلی ...

وای ممنونم از محبتتون همسرم زبان استامبولی تسلط کامل داره و چون مراسم عروسی نگرفتیم به پیشنهادش میخایم بریم ماه عسل ترکیه ممنون از راهنماییتون 🙏🌷

نفری 20 تومن بذار برای تور. خودتون قشنگ بگردید یه هتل خوب انتخاب کنید و بگید همونو براتون رزرو کنن. ...

مممنونم از راهنماییتون من کمی زبان انگلیسی تسلط دارم ولی همسرم تسلط کامل به زبان استامبولی داره

ماه پیش رفتیم وان.کلی خرید کردیم همه لباسهای مارک گرفتیم.با پول هتل و کلا غذا بیرون خوردیم ۳ روز موندیم ۲۵ تومن هزینه مون شد.عالی بود خیلی خوش گذشت

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

ماه پیش رفتیم وان.کلی خرید کردیم همه لباسهای مارک گرفتیم.با پول هتل و کلا غذا بیرون خوردیم ۳ روز مون ...

چطوری از زبون مردم اونجا متوجه می شدین؟ شنیدم مردم وان کرد هستند 

عزیزم من نرفتم قیمتا حدودی مثلا چقد بودن؟ زیاد مراکز خرید داره؟

عالیه عالی در یک کلام ..من که عاشقش شدم.میخوام‌دوباره بریم حتما

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

ماه پیش رفتیم وان.کلی خرید کردیم همه لباسهای مارک گرفتیم.با پول هتل و کلا غذا بیرون خوردیم ۳ روز مون ...

وای چقدر خوب اتفاقا همسرم برای خرید لباس مارک و خرید آیفون هم نظرشه حتما اونجا بریم 

چطوری از زبون مردم اونجا متوجه می شدین؟ شنیدم مردم وان کرد هستند 

خب ما اصالتا ترکیم و من و همسرم کامل زبون ترکیه رو بلدیم مشکلی نداشتیم.اره کرد زیاده ولی بیشترشون ترکن