2777
2789
رهای گلم . عزیزم. خیلی داغونم کمکم کن.
الان ا ماه پسر برادرم.پشت چشمش پیس شده. دکتر پماد داده ولی اثر نداشته.پشت چشم دیگشم داره میشه و ته آرنجش.
کمکم کن . چه کار کنیم. 10 سالشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من مدتی گرفتار بودم و چون سرعت نینیسایت هم کم بود نمیآمدم باران خیلی متاسفم ولی اگر اولش نگران نباش عزیزم به من میل بزن خودم داروها را برایت میفرستم در ضمن تا میتوانید بهش استرس وارد نکنید و از داروخانه قرص فولیک اسید تهیه کنید و هر شب به او دهید که فعلا جلوی آن رابگیرد در ضمن یک خانم به من میل زد و گفت نمایندگی محصولات آمریکایی دارد که ویتیلیگو را درمان میکند 5 محصول است من سفارش دادم اگر نتیجه گرفتم حتما بهت میگم در ضمن دکتر اصفهان خ توحید است باید بگردم براتشمارهاش را میل میکنم ولی نگران نباش اگر اولش باشه واون را جدی بگیرید 100در100 خوب میشه در ضمن فکر نکن برای داروها میخوام پول بگیرم نه فقط آدرست را بده هر کاری از دستم بر بیاید انجام میدهم تو هم برام دعا کن.
رها جون عزیزم تو رو خدا آدرس و تلفنش رو برام گیر بیار . مادرم از بس گریه کرده دیگه نا نداره. همین که او مدی خیلی دل گرم شدم. مادرم می خواد با پسر دادشم بیاد اصفهان تا دکتر ویزیتش کنه. ممنون خدا حاجتتو بر آورده کنه.
سلام عزیزم
دکتر حبیب الله شریفیان متخصص پوست ومو وزیبایی وآمیزشی نظام پزشکی 38169
اصفهان خ طیب اول خیابان میرداماد ساختمان سرهنگ طبقه اول
تلفن 0311-2346589
معمولا اول یک کرم به نام نیم میدهد و قرص مولتی ویتامین و سفارش خوردن لبو و سیاه دانه را میکند اگر دارو خواستی من تعداد زیادی گرفتم بخاطر اینکه همیشه نرم اصفهان چون شاغلم اگر خواستی آدرست میل کن تا برات بفرستم در غیر صورت فقط دعا میکنم خدا بهش رحم کنه خیلی غصه خوردم چون من هم دقیقا همین سن مبتلا شدم ولی الان علم خیلی پیشرفت کرده نگران نباش به مامانت بگو بچه هر چقدر کوچک باشه همه چیز را می فهمه وبرای این مریضی ناراحتی سمه بهش دلگرمی بدهید وامید بهترین دواست بهش بگید مثل یک سرماخوردگی طولانی هست ولی بالاخره تو خوب میشی موفق باشی