2777
2789

بچم چهار ماهشه وزن کم داره این سرماخوردگیه لعنتی رو هم که انداختن به جون همه از اول ماه مریضه کلن خیلی ضعیف شده الان ۵۵۰۰ شده وزن تولدش ۳ کیلو بود . فقط شیر خشک میخوره شیر گیگوز میخوره .شیر خشکشو عوض کردم جواب نگرفتم یعنی بچه همکاری نکرد که بخوره چون رفلاکس داره امپرازول میدم بهش دکتر گفت از وسط ماه غذا شروع کن 

شیر خشک سوپرامیل از دکترش بپرس ببین نظرش چیه...  چون شیر خشک چربی هست و خوشمزه

بچم به مزه گیگوز عادت کرده  اونم زیاد بهش وزن نمیده شیر زیاد شیرین دوس نداره براش تروویتال گرفتم چون تعریفشو زیاد شنیدم خودم خوردم ازش دیدم خیلی شیرینه ولی بچم میزارم دهنش گریه میکنه نمیخوره 😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید دماغ نوزاد تون تغییر کرد؟ چهره اش بهتر شد؟ منم نوزادم دماغش بزرگه میخواستم بدونم برای شم ...

دماغش همچنان بررگه ولی تو صورتش جا افتاده اولش که بدنیا اومده بود تحت فشار عین پیرزنا افتاده بود چسبیده بود به لب بالاش الان اونجوری نیست . قیافش تغییر کرده ولی بازم خوشکل نیست یعنی آنچه خوبان همه دارن دخترم یک جا دارد ریزی چشمش مثل مادر شوهرمه ابروهاش مثل مادر شوهرم نزدیک چشمشه فرم چشمش مثل مال من بادومیه دماغش بزرگه چونش مثل شوهرم ریزه بدنش مثل عمه هاش پر مو سرش مثل من کم مو مثل یکی از عمه هاش سبزه... هیکلش شکل یکی از عمه هاش مردونه . گردنش برعکس من کوتاه توپول ( مثل عمه هاشو باباش) . در کل ولی اونقدری زشت نیست که کسی دوس نداشته باشه باهاش بازی کنه از اون بچه های زشت که تو خیابون میبینی روتو برمیگردونی نیست زشته مهربونه برا همه میخنده هر کی یه روز میبینتش بعدا زنگ میزنه میگه دلم براش تنگ شده . 

دماغش همچنان بررگه ولی تو صورتش جا افتاده اولش که بدنیا اومده بود تحت فشار عین پیرزنا افتاده بود چسب ...

اخی عزیزم خدا حفظش کنه به نظر منم مهم اینه همه چی صورت بهم بیاد الان مثلا سلنا گومز رو نگا چشم هاش ریزه و صورتش چیز خاصی نداره ولی ترکیب اجزای صورتش قشنگه دختر شما هم اینطوره نی نی منم برعکس ما دماغش عقابی شده نمیدونم به کی رفته تو فامیل که نداریم امیدوارم پف باشه و بخوابه پفش 

اخی عزیزم خدا حفظش کنه به نظر منم مهم اینه همه چی صورت بهم بیاد الان مثلا سلنا گومز رو نگا چشم هاش ر ...

عقابی دماغش درست میشه فرم دماغ دخترم خیلی عوض شد منتها همچنان بزرگه

عقابی دماغش درست میشه فرم دماغ دخترم خیلی عوض شد منتها همچنان بزرگه

وای خداروشکر. اگه اینجور باشه که خیلی خوب میشه 🥺ببخشید واقعا شرمنده ام یه خواسته ی بزرگ داشتم ازتون ولی حق میدم اگه نتونست انجام بدین. 

من شب و روز فکرم شده دماغش برا همین میشه لطف کنین یه عکس از دماغ نی نی تون تو ماه اول و ماه 6 بفرستین تا ببینم در چه حد میتونم امیدوار باشم🥺فقط دماغ از نیم رخ بسه برام. 

بخدا میدونم خواسته زیادیه ولی خیلی نگرانم تنها کسی که مورد مشابه من داشته فقط شما بودین هیچکسی نیست کمکم کنه و بگه واقعا تغییر میکنه یا نه. 

اگه هم نتونستین عیب نداره تا همین جاش ممنونم. 

فقط بگین این دماغ نی نی منه از این بزرگ تر و عقابی تر بود؟ کاملا صاف شد از نیم رخ؟ 

وای خداروشکر. اگه اینجور باشه که خیلی خوب میشه 🥺ببخشید واقعا شرمنده ام یه خواسته ی بزرگ داشتم ازتون ...

اینکه کوچیکه دماغش . دختر من همونه هنوز بزرگه ولی فرم گرفته یکم افتادگیش درست شده و چون صورتش بزرگتر شده جا افتاده 

اینکه کوچیکه دماغش . دختر من همونه هنوز بزرگه ولی فرم گرفته یکم افتادگیش درست شده و چون صورتش بزرگتر ...

ای جون دلم چه سفید برفی 🥺🥺😍😍چه لب های خوشگلیییی... الهی قربونش برم دختر منم اینجور بشه که من راضیم چی میخوام از این خوشگل تر🥺😍خیلی ماشالله نازه 

دماغ نی نی من بزرگ نیست ولی چون صورت و کله اش کوچیکه و دماغش مدل عقابیه بزرگ به چشم میاد تو صورتش. 

دماغ نی نی منم عین دماغ قبلی نی نی شماست پس خیالم راحت شد انشالله کم میشه عقابی و افتادگیش 😍😍😍😍

بازم ممنونم عزیزدلم خیلی لطف کردی 

اینکه کوچیکه دماغش . دختر من همونه هنوز بزرگه ولی فرم گرفته یکم افتادگیش درست شده و چون صورتش بزرگتر ...

تازه عزیزم ماشالله چشم هاشم که ریز نیست با اینکه استیکر گذاشتین ولی پف چشمش مشخصه بخدا ریز نیست چشاش😍😍😍خیلیییی نازه قدر نی نیت رو بدون بخدا راست میگم واقعا شیرینه