2777
2789

برا خواهر و برادرهای خودم و شوهرم هرکاری در توان مون باشه میکنیم سعی  می‌کنیم کم نداریم امت نمیدونم چرا اونا در مقابل ما خودشون مسئول نمیدونن  و کارهای ما رو نمیبینن و منظور نمیکنن....مگه رابطه  خواهر برادری حساب کتاب داره؟؟باید مرام معرفتی و دلی باشه  درسته یا نه؟

خوبیامون و لطف  هامون شد وظیفه ...چرا اخه

پاییز را دیدی؟

آنان که رنگ عوض کردند، افتادند...

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذهنیتمو تحمیل نمیکنم اما وقتی به یکی بیش از یک حدی کمک میکنی تو میشی قوی تره و کسی که اون کمکا رو دریافت کرده ضعیف تره و این احساس ضعف و بهش القا کردی 

سعی کنید کمک و دوطرفه نگه دارید .

آخ که حرف دلمو زدی.. امشب برای اولین بار برای این موضوع اشک ریختم، دلم گرفت ، قلبم سوخت

منم مثل تو ....قطره اشکی که از گوشه چشمم افتاد حس کردم خیلی سنگین بود چون تحمل این موضوع  هم برام سنگین بود

حییف پاییز به این قشنگی نیست .🍁🍂🍁🍂با یه چیز دیگه مقایسه کنین.😊😊

پاییز
وفادار ترین فصل خداست
حافظه ی خیس خیابان های شهر را
همیشه همراهی می کند...

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞