2777
2789
عنوان

اگزما بچه شيش ماهه

403 بازدید | 45 پست

سلام دوستان

پسر٦ماهه دارم كه از ٤ماهگي بدنش قرمز شد اول روي گونه بعد بدنش پخش شد دكتر اطفال دكتر پوست هرجايي كه بردم گفتن حساسيت داره (اگزما)به پروتيين گاوي شيرخشك اپتاميل پپتي جونيور گفتن بهش بدم و لبنيات و يسري غذا هايي كه طبع گرمي داره بهش ندم 

من خيلي رعايت كردم تا بهتر بشه بدنش بهتر شده ولي هنوز بعضي جاها مثل سينه پا صورت دست اين قرمزي هست 

خودشم جاش گرد و قرمز برجستس گاهي پسرم ميخارونه 

شما تجربه اي دارين دكتر خيلي بردم حتي امپول حساسيت بهش دادن انواع پماد شربت حساسيت بتامتازون هرچي كه بگين از شدت اول كمتر شده ولي هنوزم بعضي جاها هست 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم خودت یه چیزی داری میخوری که بچه حساسیت گرفته. یکی از آشنا ما اینطوری بود بچش سه ماهش بود کل صورتش قرمز شد بود ، دکتر به مادرش کفت تمام چیزای که حساسیت زا هستن نخوره مثل فلفل ، گوجه الان حال بچش خوبه. 

سلام عزیزم اطلاعی ندارم  فقط خواستم بگم خوندم مشکلت  اخه اینجا خیلی وقته سوالای مهم کسی ...

بله متاسفانه همينطوره 😔

عزیزم من اگزما دارم

حتما ببرش متخصص پوست خوب تا کنترل بشه

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
وازلین بزن. ابه روی آتیشه 

وازلین چیهههه

مگه دکترین شما تجویز میکنین

پوست بچه حساسه  

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
فکر کنم خودت یه چیزی داری میخوری که بچه حساسیت گرفته. یکی از آشنا ما اینطوری بود بچش سه ماهش بو ...

عزيزدلم من شير خودم مشكل داشت از اول شيرخشك دادم 

من شوهرم پزشکه. اروم باش

اگه شوهرت پزشک بود میدونستی که بدن آدما با هم متفاوته. هیچکسم نباید سرخود تجویز کنه