2777
2789
عنوان

ايفون دارا بيان كه جيگرم خونه

241 بازدید | 31 پست

ميخوام ايوا نصب كنم . 

ميگه اول بايد  اپ استور ايراني(سيب اپ) نصب كنم 

بخوام سيب اپ نصب كنم ١٠٠هزار تومن ميخواد!

چرا اينجوريهههه 

چرا نميتونم برنامه ايراني نصب كنم؟

من الان برنامه ايوا لازم دارم

ایتا منظورته

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایوا چیع

من کلا برنامع ایرانی ندارم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم از نسخه وب استفاده کن برو سافاری بزن نسخه وب ایوا و اونجا انگار که وارد برنامه شدی و کارهاتو انجام بده

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
فردا برو موبایل فروشی بگو برات بریزه

موبايل فروشى هم همين كار رو ميكنه سيب اپ رو ميخره ١٠٠ تومن و دانلودش ميكنه راهى نداره تازه دستمزد هم ميگيره كه ميشه بيشتر از ١٠٠ تومن تو خونه بخره بهتره

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم