2777
2789

اونایی که کلاس اولی دارین، خورد و خوراکشون چه جوریه غذا خوب میخورن؟ در طول روز چی میخورن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیم ساعت پیش به زور خوابید ،بعد از مدرسه هم نمیخوابه،غذاش هم کلا خیلی کمه شام  یه تخم مرغ پخته& ...

وای پسرمنم همینطوره یعنی با گریه میخوره نه میوه میخوره نه هیچی پیر شدم از دستش

کلاس چندمه؟ صبح‌ها خوابش نمیاد؟

پیش دبستانیه

تایم عصریع

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وای پسرمنم همینطوره یعنی با گریه میخوره نه میوه میخوره نه هیچی پیر شدم از دستش

مث پسره من

خسته شدم از بس جنگیدم سره یه قاشق غذا

دیروز رفتم ۹۰تومن دادم شربت مکمل گرفتم خداکنه اشتهاش بندازه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

چرخشی هس شیفت پسرم 

کلاس سوم

صبح ها براش کیک و یک لقمه میذارم  و میوه

ظهر باشه ناهار میخوره گاهی ام براش ناهار میذارم میبره میوه و یک خوراکی ام هم میذارم...

شبا هم ۱۰ الی ۱۱ خوابع

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸
ما یه هفته شیفت عصریم هفته صبح  این هفته عصر بودیم هنوز بیداره کلاس اولیم ..خیلی هم خورد و ...

پسر منم روزای اول هر چی میذاشتم میخورد الان هر چی می‌ذارم برمی گرد ونه میگه حواسم نبود😑

من خسته ام ازدستش کلاس اوله نگاره هارو خوب نمینویسه یه بچه هشت ماهه دارم دست تنها پسرمم اصلابه حرفم ...

وای نگو از نوشتن ما هفته ی پیش سر لوحه د اینقدر عصبیم کرد از حرصم نمی‌دونستم چیکار کنم دو روز سر درد شدید گرفتم