2777
2789

نمیدونم راسته یا نه 

ولی نوشته بود ی دختر مشهدی با ی پسری دوست بود یدفعه دختره غیبش میزنه خانوادش رفتن اگاهی و... متوجه شدن اخرین بار با این پسره بود پسره بازداشت و ازش بازجویی میکنن اعتراف میکنه که دختره به باند قاچاق اعضا ی میلیارد فروخت،، بعداز چند روز جستجو متاسفانه جنازه دختره نزدیک مزر گرجستان فکر کنم پیدا کردن با چشمانی در اورده🥺  

خیلی تلخ و باور نکردنی بود

ب قول ادمین پیچ مواظب باشید با کی میرید تو رابطه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

خوب الان چیکار کنیم؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا یه جوری شده طرف به چشم خودش هم اعتماد نداره

دقیقا،،، من بخاطر همین همیشه خداروشکر تو شهر کوچیک زندگی میکنم که همه همدیگرو میشناسن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

اسی نگران ما نباش حتی اون قاچاقچی های اعضای آدمم با ما دوست نمیشن😂

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

خوب الان چیکار کنیم؟

مواظب باش عزیزم احتیاط کن

اسی نگران ما نباش حتی اون قاچاقچی های اعضای آدمم با ما دوست نمیشن😂

😂😂

حتما از خودم بدتر پاچه میگیری البته ببخشیدا😅

چشمای آدم رو اگه بیرون بیارن به درد چه کاری میخوره؟

چشم نیست ک قلب و کلیه و اینا برا کسی که برا پیوند میخواد با قیمت خیلی بالایی میخرن

کاربریgirl_lorهستم اکانتم تعلیق شده🥲🙄

چشمای آدم رو اگه بیرون بیارن به درد چه کاری میخوره؟

اطلاعاتی ندارم،،، ولی حتما بدردشون میخورد