2777
2789
عنوان

بچه ها راهنماییم کنید

65 بازدید | 16 پست

من با دوست پسرم تو فضای مجازی اشنا شدیم یک سال از راه دور در ارتباط بودیم بعد البته بگم تو این مدت هم اومد شهر من هم دیگرو چندبار دیدیم خودش اهل اردبییله 

تو این یک سال هم  مادرامون اشنا شدن حالا با هم ارتباط گرفتن من الان برای درس و دانشگاهم اومدم اردبیل و اینجا هستم و دیگه نزدیک هم شدیم خانوادمم برای اینکه راحت باشم خونه گرفتن و خوابگاه نیستم وقتی اومدم اینجا مادرش و خواهر دوست پسرم همراه هم اومدن دین منو مادرم  حالا صحبتای عادی شد کلا این دیدن برای اشنایی بود 

از اون به بعدم باز با هم مادرا و منو دوست پسرم رفتیم بازار و حالا اینور اونور که شهر نشونمون بدن 

ولی از اولین باری که منو دیدن هی هر دفعه دوست پسرم میاد میگه مامانم میگه تو لاغری. میگه باید بیشتر غذا بخوری چاق شی فلان 

هر دفعه میگه منم حس بدی داشتم بعد گفتم که حالا نیا بگو بهم شاید مادرت نخواد من بدونم حرففااشو میگه نه همه چیو بهت نگفتم که چی دیگه دربارت گفته. گفتم یعنی بد گفته ؟ اول گفت نه بعد گفت نمیدونم شاید. از این حرفا  از کجا بفهمم مادرش اصن راضیه من با پسرش باشم یا نه. والا چیزی بروز نداده و دوست پسرم از وقتی اومدم وابسته تر شده اینم میدونم حرف مادرش روش اثر داره هرچی بگه ولی نمیدونم چیکار کنم

مادرو میخوای چیکار اگه پسره میخوادت فکر مامانش نباش قرار نیست که با اون ازدواج کنی

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه به هر حال نظر خانواده اش هم مهمه 

مهمه ولی بعد یه مدت نظرشون عوض میشه تازه اگه نمیخواستن تورو چرا همش باهاتونه با مادرت رابطش خوبه معلومه جدیه و تو رو به عنوان عروسش قبول کرده

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍
مهمه ولی بعد یه مدت نظرشون عوض میشه تازه اگه نمیخواستن تورو چرا همش باهاتونه با مادرت رابطش خوبه معل ...

یعنی عادیه اینکه مادرش بخواد هی از این حرفا بزنه من حساس نشم ؟

اره

نمیدونم‌خودت صلاح میدونی ولی نظر من اینه حرف مادر خواهرش زیاد مهم نیست بلاخره حرفه یبار تعریف میکنن یه بار انتقاد من بودم جدی نمیگرفتم البته اگه پسره ارزششو داشته باشه اگه واقعا بخوادت فردا پس فردا حرفای مادرش روش تاثیر نذاره جدی نگیر

نمیدونم‌خودت صلاح میدونی ولی نظر من اینه حرف مادر خواهرش زیاد مهم نیست بلاخره حرفه یبار تعریف میکنن ...

خودش که خوشش میاد  ولی اره منم میگم اولا همه حرفو میزنن عادی میشه بعدش مادری نی که بخواد درباره دختری که پسرش میخواد بگیره چیزی نگه

خودش که خوشش میاد  ولی اره منم میگم اولا همه حرفو میزنن عادی میشه بعدش مادری نی که بخواد درباره ...

اره دقیقا ببین منم لاغرم زیاد حرف شنیدم هم از مادرشوهرم هم خواهرشوهر ولی یه مدت که گذشت دیدن من باهاشون خوبم کلان دیگه ظاهر براشون بی اهمیت شد