2777
2789

دیدم که بعضیاتون نوشتین خانم دکتر پزشکی قانونی اگه بیکار نیست چرا امده نی نی سایت؟ اخه این حرفه؟ 

یعنی کل یک میلیون آدمی که تو سایتن بیکارن؟

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده

دقیقا 

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسودیشون شده این حرفو زدن

من تاپیکشو ندیدم چی بود؟

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

متاسفانه این جا مسابقه ی بدبختی هست و اگر کسی از خوشبختی هاش بگه متهم میشه به دروغ گویی 

ما تا نابودی اسرائیل هیچ صلح و آتش بسی نداریم. لحظه لحظه زندگی مان را میجنگیم و دفاع میکنیم از پرچم ایران عزیز 🇮🇷🇮🇷🇮🇷اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

منم واقعا بهم برمیخوره طوری حرف میزنن انگار یه عده بی سواد وعلاف دور هم جمع شدن

خب یه خانم دکترم دوست داره تو جمع خانومانه صحبت کنه ،یه مهندس ،یه کارمند ارشد ، یه خونه دار همه محترمند

من مطمئنم اونایی که این حرف ومیزنن خودشون علاف وبیکارن