2777
2789
عنوان

نی نی یار میشه لطفا جواب بدین؟

133 بازدید | 14 پست
من برام این سوال پیش اومده که چرا تاپیک هایی که ذره ای محتوای سیاسی دارن اینجا بسته میشن

دلیلش رو کسی میدونه؟؟؟

وقتی دراین فضا نمیشه درموردش حتی حرف زد دیگه چه توقعی داریم که حرفمون توی جامعه شنیده بشه

نی نی یار میشه دلیلش رو به من بگین؟

ا

چون دعوا میشه و توهین و بی احترامی

چند باری ک نی نی یار ها نبودن و تعطیل نشد دیدم ک چقدر همه ب جون هم افتادن . فرهنگ تبادل نظر نداریم توی بحث های سیاسی.

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

اینجا سایت بارداریه به نظرم باید کلی رسیدگی بشه همون ممنوع بمونه 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نی_نی_یار_شب  

سلام 

وقتتون به خیر 

عذر می‌خوام منم یک سوال دارم! 

عدم تمایل به عضویت در یک اپلیکیشن هم ممنوع است؟ 

آخه من یک تاپیک فان در این باره زدم و با این که قفل بود ولی حذف شد. 

یکم گیج شدم 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

سایت داخلیه گلم... 

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 
اینجا سایت بارداریه به نظرم باید کلی رسیدگی بشه همون ممنوع بمونه 

مادر باردار که اینقد سلامت طفلش براش مهمه نباید درمورد جامعه ای که پسفردا همین طفل میخواد واردش بشه چیزی بدونه؟

@نی_نی_یار_شب     سلام  وقتتون به خیر  عذر می‌خوام منم یک سوال دارم!  ...

ببخشی چه جوری نی نی یارتگ میکنین که ابی میشه من نمیتونم

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

حداقل بذارن بحث بالا که گرفت قفل کنن نه از همون اول!

من دیدم ک بعضی وقتا هم کلا بحثی نشده ولی خب کم پیش میاد و اکثرا از همون اولش هم جنگ و دعواس... اینا هم پیشگیری میکنن . منم قبلا شاکی بودم ولی چند بار ک تاپیک ها تعطیل نشد و ب جاهای بد کشیده شد فهمیدم اشتباه میکردم .

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
مادر باردار که اینقد سلامت طفلش براش مهمه نباید درمورد جامعه ای که پسفردا همین طفل میخواد واردش بشه ...

دوست عزیز نمیشه بیشتر از این صحبت رو باز کنم ممنوعه چون وگرنه جواب بلند بالایی دارم 😏

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ببخشی چه جوری نی نی یارتگ میکنین که ابی میشه من نمیتونم

اول @رو بزنید و بدون فاصله تایپ کنید 

یعنی اول نی بعد بدون فاصله اندرلاین(_) و دوباره نی به همین ترتیب 

البته خود راهنما وقتی نی و _رو تایپ کنید کمکتون می کنه. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

اول @رو بزنید و بدون فاصله تایپ کنید  یعنی اول نی بعد بدون فاصله اندرلاین(_) و دوباره نی به هم ...

مرسی گلم تاامتحان کنم ببینم

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …