2777
2789
عنوان

من نمیدونستم کالبد شکافی اینطوریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 39474 بازدید | 353 پست
تو روبیکا

نه نی نی یار ۵ الان تاپیک زدن گفتن مجدد تاپیک رو اینجا فعال کردن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که ۱۲۰ سال زنده اید ولی خب در اکثر مواقع این کالبد شکافیه هس دیگه

نظرات كاربراروببيتيدميگن گاهى الكى ميگن مرگ مغزى شده تافقط اعضارواهداكنن

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰

دنیا ارزش هیچی نداره تا میتونین خوب باشینو خوبی کنین وقتی ببینید عین یه مرغ دارن تشریحت میکنن جلو دانشجو متوجه میشید چه قد آدمی بی ارزش و فناپذیره چیزی که باقی میمونه یه خوبی هس و یه بدی جسم متلاشی میشه میره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

امشب یه ترس به ترسام اضافه شد اگه به جناره م تجاوز کنند چی؟؟؟؟ وصیت میکنم به نفر از کنار جنازه ام ت ...

سرد خونه ها ک دیگ دوربین دارن... موندم اونیک تجاوز میکنه خواب مرده ها رو نمیبینه یا با خودش نمیگ چ گناه بزرگیه و دو روز دیگ خودشم میمیره.من خودم در مورد مرگ چیزی میخونم مث همین تاپیک کالبد با خودم میگم ذنیا چقد فانی و بی ارزشه بعد اونک کلی مرده جلوی چشمشه چجوری تحت تاثیر قرار نمیگرفته و تجاوز میکرده چ لذتی اخه اه خیر نبینه

از زیر گلو با اره برقی میشکافن  تا زیر ناف  با سرنگ های بزرگ از زجاجیه چشم نمونه برمیدار ...

عزیزم من با خوندن این موارد 

فقط از خدا میخوام به همه ماها 

زندگی و مرگ راحت و بی درد سر بده 

واقعا روح آدم اون لحظه چقدر عذاب میکشه💔

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
نظرات كاربراروببيتيدميگن گاهى الكى ميگن مرگ مغزى شده تافقط اعضارواهداكنن

ص چن؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من دیدم به چشم 

جنازه یه عزیزی رو دیدیم با ۳ لایه پلاستیک مجبور شدیم دفن کنیم و همه جا پنبه بود فقط یکم از گونه رو گذاشتن رو خاک 

بخیه اینقدر درشت بود اصلا وحشت کردم 🥺😢

به نام خدای مهربانم✨💌 امضام رو بخونید 😁یه دختر مهربونم ولی خب زود میرنجم زود آشتی میکنم درکل حساسم پس اذیتم نکنید🥺 تک فرزندم خیلی سختی کشیدم تو خانوادم ولی عاشقشونم  🥰 و یه چیز دیگه کفتر بازم برای همه خیلی عجیبه 🕊️ یه دختر چشم ابرو مشکی عاشق موهامم تیپ میزنم ولی چادریم خب دیگه همه چی رو گفتم😁یه عشق دارم بزرگترین آرزوم رسیدن بهش 🥺میشه دعا کنید ما دوتا بهم برسیم 😍من به دعایی شما ایمان دارم  انشاالله همتون حاجت روا باشید و دلتون خوش💞 لطفاً درخواست دوستی ندید  
تاپیک دیروزیه برگشته دوستان الان سر زدم 

میشه لینکشو بدی لطفا

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه ها لینک تاپیک رو میدین انگار نی نی یار برگردونده

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁