2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چند وقته زایمان کردی 

۱۹ روزه چند روز اول ک شیر نداشتم بعد کم کم خوب شد هر روز دو سه بار هر بار ۶۰ تا میدوشیدم میدادمش امروز از صبح خودش ک‌ مک نزده خودمم فقط دو‌سه بار هر بار ۱۰ تا تونستم بدوشم خشک خشکه 

با شیشه میدادی؟  مگه نمیگرفت

نه با قاشق میدادم آره ولی چون کوچولوعه هنوز نمیتونه خوب مک بزنه و بگیره اول سینمو میدادم بعد اونکه دوشیده بودم با قاشق میدادمش امروز اصلا نه خودش خورده نه بوده ک‌ من بدوشم نکنه خشک بشه 

منم روزای اول زیاد شیر نداشتم دیگه با پودر و قطره شیر افزا یکم بهترشد ولی تند تند بهش شیر میدادم&nbs ...

میخورم اینا رو نمیدونم چکار کنم دیکه حالم خیلی بده میترسم خشک بشه اونوقت چکار کنم 

میخورم اینا رو نمیدونم چکار کنم دیکه حالم خیلی بده میترسم خشک بشه اونوقت چکار کنم 

استرس نداشته باش 

تند تندهم شیر بده هر یه ربع بیست دقیقه منکه همینطوری میکردم 

برای من ریحون خیلی تاثیر داشت هر وعده با غذام میخوردم

S❤️M
استرس نداشته باش  تند تندهم شیر بده هر یه ربع بیست دقیقه منکه همینطوری میکردم  برای من ر ...

امروز همش خاب بود اصلا بدار نشد بخوره این میتونه باعثش باشه