2777
2789
اخ جون خدا کنه🥰🤲🤲🤲

😘😘😘

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺من فردا موعدمه 

دو روزه توکه سینه هام تا لمسشون میکنم یا لباس کشیده میشه بهشون درد میگیرن خیلی 

تخمدان چپمم درد میکنه 

دیشبم ترشح خیلی زیاد شفاف کشدار داشتم

🥺کسی بوده اینطور و باردار بوده باشه؟ 

🥺من فردا موعدمه  دو روزه توکه سینه هام تا لمسشون میکنم یا لباس کشیده میشه بهشون درد میگیرن خی ...

منم سینه هام سفت شدن و درد میکنن ونفخ ام دارم ترشحاتم سفید بود ولی بو نداشت 

تا چند وقت اینحوری بودی الان چندماهته عزیزم

من هروز ی چیزم هست ولی با جون ودل خریدم من بارداری سومممه با شما که بارداری اولی فرق داره

چون من اولین بارداریم مثل فرفره بودم سراین خستم کسلم خیلی زود مریض میشم الان تازه رفتم تو۶ماهگی

فقط خدا
من هروز ی چیزم هست ولی با جون ودل خریدم من بارداری سومممه با شما که بارداری اولی فرق داره چون من او ...

عزززیززم ایشالا که ب سلامتی بدنیا بیاد وبچه هات دخترن یاپسرن

من دوبار باردار شدم

ک اولی سقط شد،دومی الان پنج سالشه،خودمم الان برای بچه دومم در اقدامم

دوستان ترشح من تو بارداری سفید غلیظ بود بی بو،مثل سفیده ی تخم مرغ نبود ابکی،اینو گفتم شاید ب دردتون بخوره

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
قربونت برم ایشالله شما هم بارداری سالم و موفقی داشته باشی من ی پسر ی دختر دارم این وروجکم پسره

اووو خدا مبارکه بارزق وروزی بدنیا بیادایشالا سایه خودت و همسرت همیشه بالاسرشون باشه دعا کن فرداازمایش منفی نشه