2777
2789
عنوان

اونی که گزارش زد خیلی گاوه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب اینجاس وقتی نینی یار برا مخاطبا ارزش قائل نیست چرا پیامک میدن بیا نینی سایت به دوستات سر بزن خب الانی ک من اومدم چرا تاپیکی که داشتم میخوندم رو ترکیدی؟اینجوری استقبال میکنی؟؟

من موندم   عقده ای ها گزارش میزنن 

نی نی یار ها چرا باهاشون همکاری میکنن که پرو بشن 

اخه بعضی تاپیکا الکی گزارش میزنن و موردی نداره

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 
تقصیر نی نی یاراست

نی نی یارا قبلاخوب بودن الان نه طرف فحش ناموسی میده صدباربایدنی نی یاروتگ کنی تابیاداونموقع این تاپیک که چیزی نداره می‌بنده خوب اونی که می‌ترسه نخونه مگه مرض دارن گزارش می‌زنن 

بخدا انگار هفت تیر پشت سر همشون گذاشتن بیان تو تاپیکا خب مردشورتونو ببرن خبر مرگت نیااااااا

ی عده نفهم بیسواذ و همه مدل تو این نی نی سایتن 

کم مسکل اعصاب خوردی داریم تو زندگیمون 

اینحا رو همدبایذ تحمل کرد 

من ساغلم فقط شبا ی سر میام نی نیذسایت  اونم ی تایپک خوب میذارن سریع میترکونن

یا  ودود ...
جالب اینجاس وقتی نینی یار برا مخاطبا ارزش قائل نیست چرا پیامک میدن بیا نینی سایت به دوستات سر بزن خب ...

دقیقا من نت خرج اینجا میکنم 

تبلیغات مزخرف و حوصله سر برم تحمل میکنم بعد یچیز مفیدم که اینجا میگن اینطوری میترکونن تاپیکو

یکم احترام به مخاطب وجود نداره اینجا

نی نی یارا قبلاخوب بودن الان نه طرف فحش ناموسی میده صدباربایدنی نی یاروتگ کنی تابیاداونموقع این تاپی ...

تقصیر ماست که میایم 

بدتر از اون تاپیکای خیانت و مادرشوهر خواهرشوهر مزخرفو میخونیم و باعث میشیم نی نی یار تاپیک خوبو بترکونه

تقصیر ماست که میایم  بدتر از اون تاپیکای خیانت و مادرشوهر خواهرشوهر مزخرفو میخونیم و باعث میشی ...

واقعا.من اتفاقاالان داشتم بهش فکرمیکردم کاربرااعتصاب کنیدجواب تاپیک ملت وندیدیاراع به راه گزارش بزنیدتابفهمن چه حسی داره 

یکی روبیکا گروه زد لینکشم فرستاد ولی من اد نشدم دفه بعد لینک گروه رو بذاره اینجا جنبه ندارن فقد جنبه ...

عزیزم لینکشو برا ماهم میذاری فداتشم 💕

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️