بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وا میگم بردم دیگه دارو اثر نداره.درمان خونگی میخوام
کجا نوشتی بردی؟بیا بزن!!!
بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
اگر سرماخوردگی هست ....دارو امام کاظم .نشاسته روی آب جوشیده .
ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست
گلم اعصابم خرده بخدا سه روزه اسیرم همه کار کردم از سرفه هیچی نمیتونه بخوره.دکتر هم فقط شربت میده .تن ...
خواهش میکنم.بگو مدام اب نمک قر قره کنه پودر روتارین بخر از داروخونه معجزه ست برای گلو درد.برای سرفه شذبت گیاهی برون کلد.اب ولرم و عسل و لیمو ترش مدام بده.سوپ مرغ بده در کل مایعات زیاد.
یه پودر مثل چهارتخمه ایناست.میریزی تو اب جوش میدی بخوره.گیاهیه
نشاسته رو کمی با آب حل کن بعد آب جوشیده به نشاسته اضافه کن و بعد هم بزن ولرم شد بخور
ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست