2777
2789
عنوان

توروخدا بگین چه کنم؟

905 بازدید | 26 پست

پسرم سه روزه گلو درد داره و شدید سرفه میکنه.

دکسترومتورفان میدم اثر نداره توروخدا بگین چیکار کنم سرفه اش زودتر خوب شه.۱۱ سالشه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

ببر دکتر

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
ببر دکتر

وا میگم بردم دیگه دارو اثر نداره.درمان خونگی میخوام

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا میگم بردم دیگه دارو اثر نداره.درمان خونگی میخوام

کجا نوشتی بردی؟بیا بزن!!!

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
کجا نوشتی بردی؟بیا بزن!!!

گلم اعصابم خرده بخدا سه روزه اسیرم همه کار کردم از سرفه هیچی نمیتونه بخوره.دکتر هم فقط شربت میده .تند نگفتم ولی اگه ناراحت شدی ببخش

اگر سرماخوردگی هست ....دارو امام کاظم .نشاسته روی آب جوشیده .

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 
اگر سرماخوردگی هست ....دارو امام کاظم .نشاسته روی آب جوشیده .

نشاسته رو چطوری درست کنم میشه بگی؟

گلم اعصابم خرده بخدا سه روزه اسیرم همه کار کردم از سرفه هیچی نمیتونه بخوره.دکتر هم فقط شربت میده .تن ...

خواهش میکنم.بگو مدام اب نمک قر قره کنه پودر روتارین بخر از داروخونه معجزه ست برای گلو درد.برای سرفه شذبت گیاهی برون کلد.اب ولرم و عسل و لیمو ترش مدام بده.سوپ مرغ بده در کل مایعات زیاد.

خواهش میکنم.بگو مدام اب نمک قر قره کنهپودر روتارین بخر از داروخونه معجزه ست برای گلو درد.برای سرفه ش ...

ممنون عزیزم.روتارین دارو هست؟

ببین عزیزم تازگی یه ویروس جدید اومده که میگن آنفولانزا 

تب استفراغ تهوع بی حالی سرفه گلو درد سردرد داره

ولی برای سرفه آبلیمو با عسل و آب‌جوش بده پسرت بخوره

یا چای عسل بهش بده چیزای ولرم و گرم بده گلوی پسرت نرم بشه

بخور هم خیلی خوبه هوای خونت مرطوب باشه 

خدایا این نبود رسمش
ممنون عزیزم.روتارین دارو هست؟

یه پودر مثل چهارتخمه ایناست.میریزی تو اب جوش میدی بخوره.گیاهیه

ببین عزیزم تازگی یه ویروس جدید اومده که میگن آنفولانزا  تب استفراغ تهوع بی حالی سرفه گلو درد س ...

ممنون عزیزم بخدا ۳ روزه همه اینا رو دادم ولی بدتر میشه هرروز ۳ روزه مدرسه نرفته.

خودمم حالم خوب نیست ولی بخاطر پسرم خیلی غصه میخورم

نشاسته رو چطوری درست کنم میشه بگی؟

نشاسته رو کمی با آب حل کن بعد آب جوشیده به نشاسته اضافه کن و بعد هم بزن  ولرم شد بخور

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 
نشاسته رو کمی با آب حل کن بعد آب جوشیده به نشاسته اضافه کن و بعد هم بزن  ولرم شد بخور

اینو نمیدونستم برم بهش بدم.مرسی عزیزم