2777
2789

سلام خانما

من دوروزه دردهای خفیف زایمان دارم و رفتم دکتر که معاینه کرد گفت دهانه ی رحمم یه سانت باز شده

بنظرتون چند روز طول میکشه که به ۴سانت برسه تا بیمارستان بستری کنه؟

لطفا تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید ممنون میشم

خیلی استرس دارم که مبادا دیر برم بيمارستان

از کجا بفهمم ۴ سانت شدم تا برم بیمارستان

از طرفی دلم نمیخواد زود برم برای بستری شدن

درضمن بچه ی اولمه نمیدونم اصلا رحمم زود باز میشه یا دیر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا یه سانت ععدی نیس برامن یه ماه اخر ۱سانت بود باز امپول فشار زدن بدون درد زایشگاه بستری شدم

دردا ک شروع شه خودت میفهمی ک باید بری بیمارستان

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
اصلا یه سانت ععدی نیس برامن یه ماه اخر ۱سانت بود باز امپول فشار زدن بدون درد زایشگاه بستری شدم دردا ...

عزیزم  مثلا چه جور دردیه درد زایمان؟

من الان فقط یه کم احساس پریود شدن دارم

انگار کمرم خسته س ...

عزیزم  مثلا چه جور دردیه درد زایمان؟ من الان فقط یه کم احساس پریود شدن دارم انگار کمرم خسته س ...

دردش منظمو شدیده همراه با انقباض تو کمرو دلت میپیچه مثلا ااول هر ۱۰دقیقه میگیره منظم بستگی ب بدنت داره ولی اصولا خودت میفهمی

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
عزیزم  مثلا چه جور دردیه درد زایمان؟ من الان فقط یه کم احساس پریود شدن دارم انگار کمرم خسته س ...

سلام عزیزم خوبین

شما توی تاپیک مدیریت دو سه بارگفتین میخواین کار خودتونو راه بندازین اگه دوست دارین بگین چه کاری و بابتش چه کارایی دارین انجام میدین

منم دوست دارم یه لوازم التحریر راه بندازم ولی همسرم راضی نمیشه فعلا یه قرعه ۲۰تومنی ۲۰ماهه شرکت کردم به نیت استارت کار تا ببینم تا اون موقع میشه همسر جان رو راضی کرد

سلام عزیزم خوبین شما توی تاپیک مدیریت دو سه بارگفتین میخواین کار خودتونو راه بندازین اگه دوست دارین ...

سلام خوبم خداروشکر

عزیزم اگه خدا بخواد میخوام یه تولیدی پوشاک کوچیک راه بندازم و چندتا دونه کارگر خانم بگیرم که با تولید پوشاک بچگانه آشنایی داشته باشن

لوازم التحریر هم خوبه ولی شغل فصلی هستش شاید یه کم اولش اذیت بشین

ولی پوشاک هر ۴ فصل نیاز یه انسانه و همیشه فروش داره

البته کار سخت و پر دردسری هست و باید حداقل ۳۰۰ تومن داشته باشم برای شروع

امسال فکر نکنم بتونم موفق بشم اگه عمری باشه و تورم اجازه بده انشاالله سال های بعد

ولی در کل قرعه هم خوبه برای شروع

طلای دست دوم و سکه هم خوبه 

انشاالله موفق باشید عزیزم و به هدفتون برسید 

التماس دعا🙏🌹