2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

hmg روز پنج و هفت و نه پریودی امروز روز۱۳ منه دوتا امپول hcg همزمان 

ممنون عزیزم

انشاالله نتیجه میگیری

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
الهی که خدا نی نی تو حفظ کنه نمازت قبول مهربونم ممنونم ازت خیر ببینی الهی

😘😘😘 انشالله خدا یه دونه سالم خوشگلشو بهت بده شیطونی کنه ازخستگیت بیای بگی😘از رحمت خدا هیچوقت ناامید نشو من بچم بعد ۵سال تو اوج ناامیدی معجزه شد دلم روشنه برات

انشالله حتما جواب میگیری. هی بگو تا بچه پس نگیریم اروم نمیگیگیریم 😃😃😃😃

ان شاالله مهربونممم این ماه پریود شدم جوووری گریه کردم ک نگو

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
😘😘😘 انشالله خدا یه دونه سالم خوشگلشو بهت بده شیطونی کنه ازخستگیت بیای بگی😘از رحمت خدا هیچوقت ناا ...

نا امید نیستم عزیزم

رحمت خداوند ،واسعه س

اما دیر ازدواج کردم،۳۵ ساله م، و بسیار نگران

ان شاالله مهربونممم این ماه پریود شدم جوووری گریه کردم ک نگو

منم دقیقا بعد همون ماه که پریود شدم و کلی دلم شکست و گریه کردم حامله شدم. من ماه پنجم اقدام حامله سدم. انشالله شما هم این ماه مامان میشی. نا امید نشو. البته من ماهی حامله شدم که اصلاااا انتظار نداشتم و فقط کل ماه دوبار رابطه داشتیم. و من همش در استرس و ناراحتی بودم بخاطر پایان نامه ام. بقول اقامون شارشی شد که حانله سدم😃😃😃😃 . خدا بخواد حله و سهل و راحت

منم دقیقا بعد همون ماه که پریود شدم و کلی دلم شکست و گریه کردم حامله شدم. من ماه پنجم اقدام حامله سد ...

ای جاااااانم عزیز دلم ان شاالله خدا دل منم شااااد کنه من س ساله ازدواج کردم و حامله نمیشم تنبلی تخمدان دارم یکی بهم گف کسی ک بچه نداره هیجا احترام و عزتی نداره خیلی دلم شکست و برعکس اون ماه پریود شدم خیلیییی دلم شکست و گریه کردم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
کیلیلیلیلیلی مباااارکه  برا منم دعا کنید ۱۵ روز دیگه موعد پرویدمه و امپول حاملگی هم زدم 🥺این ...

عزیزم منم تنبلی داشتم hcg زدم ولتروزول و متفورمین هم خوردم