2777
2789
عنوان

تجربه تا رنگی رحم....

123 بازدید | 13 پست

میخاستم واسه کسایی ک برای گرفتن عکس رنگی دلهره دارن بگم ک من امروز عکس رنگی رحم گرفتم فک کنم۲۰ دقیقه طول کشید. دردی نداره.شاید از محیطش بترسین ولی واقعا دردی نداره. من موقع پریودی بیشتر درد دارم. با اینکه چسبندگی هم گفتن دارم ‌ .ولی اولش چی لیدوکایین زد ک بیحس شد

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلی راحته منم پارسال رفتم اصلا درد نداشت به قول شما فقط محیط استرس زاست مخصوصا که مثل سردخونه س ...

اره هیچ دردی نداره.  فقط از فضا استرس بدی میگیری. وگرنه درد اصلا نداره.   قبلش خودشون یه آمپول شل کننده عضلات زدن. بعد بهم وجه قرص مفنامیک اسید دادن خوردم

دخترعمه ی منم میگفتم مردم و زنده شدم می‌گفت افتادم به خونریزی تخت پر خون شد

منم ازم خون اومد . بیشتر از ترس حس میکنن درد داره. درد نداره واقعا.  

اولش لیدوکایین استفاده کرد برای بیحسی؟

نمیدونم چی استفاده کرد ولی کلا بی حس کرد قبلشم دوتا شیاف گذاشتم و مسکن خوردم من اصلا همون موقع که دستگاه رو گذاشت درد داشتم احساس سنگینی خیلییی بدی داشتم با اینکه الان ivf کردم ولی دردناکترین چیز برام عکس رنگی بود

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
اولش لیدوکایین استفاده کرد برای بیحسی؟

تو نینی سایت خیلی نظرات بد خوندم. میخاسم برم میترسیدم بنظرم اونایی درد دارن ک طاقت یه معاینه رو هم ندارن

نمیدونم چی استفاده کرد ولی کلا بی حس کرد قبلشم دوتا شیاف گذاشتم و مسکن خوردم من اصلا همون موقع که دس ...

اولش احساس سنگینی هست به قابل تحمله