2777
2789
عنوان

مامانم عین بچه ها رفتار میکنه

204 بازدید | 11 پست

تو خونه تو جمع خودمون خیلی لوس و بچگانه رفتار میکنه... به پسرش به مسخره میگه "بابایی"؛ به من میگه "مامانی"!!!! فقطم به حرف نیست، رفتارشم یه طوریه انگار بچه ی منو داداشمه!

حالا من یه وقتایی حوصله مسخره بازیاشو ندارم و عصبانی میشم، انگ عصبی بودن و خشک بودن میزنه به من

شما تا حالا دیدین یه زن ۵۰ ساله، مثل ۵ ساله ها رفتار کنه؟ چیکار میشه کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه چی کارا میکنه؟ فقط چون میگه بابایی و مامانی؟!

نه! مثلا امشب یه چیزی گفتم برام بخره از مغازه، یه چیز دیگه اشتباه خریده.. اینش مهم نیست پیش میاد... مسئله اینه که عین بچه ۵ ساله که یه خطایی کرده و میترسه مامانش دعواش کنه این موضوع رو مطرح میکنه!!!!

نه! مثلا امشب یه چیزی گفتم برام بخره از مغازه، یه چیز دیگه اشتباه خریده.. اینش مهم نیست پیش میاد... ...

😕 

عزیزم 

مامانتو دوست داشته باش 

هرکی یه جوریه 

شاید کودک درونش فعاله 

عزیزم دلم سوخت که