2777
2789
عنوان

کاش شوهر منم غیرتی بود و مخالف کار کردن من

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 27 پست
هم از نظر مالی و هم اخلاقی 

شما توی خونه چطور زنی هستی؟ ببین من یه تایم خیلی کوتاه خانه دار بودم وای تمام کارهای خرید و اداری و حتی مکانیکی بردن ماشین رو انجام میدادم کلا اکثر تایمی که همسرم نبود منم نبودم .اگر این کارها رو میکنی خیلی هم خوبه ولی اگر جزو خانم هایی هستی که حتی تا سوپرمارکت رفتن رو وظیفه خودشون نمی‌دونن راستش منم با اینجور خانم‌ها کنار نمیام 

این چهارمین کاربری منه اول بلفی جون بودم بعدش سارا خانم بعدش دوباره بلفی جون ولی هربار ترکیدم بخاطر دو کلمه حرف ساده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزيزم اين بي سياستي نيست خونه خريدين حالا ايشالله دوباره طلا ميخري

میدونی اصلا به روی خودش نمیاره میگه همش کار خودم بوده در حالی که الان مستاجر هم داریم وتازه قرار داد بستیم پول گرفته ولی به من میگه برو بیرون کار کن

شما توی خونه چطور زنی هستی؟ ببین من یه تایم خیلی کوتاه خانه دار بودم وای تمام کارهای خرید و اداری و ...

شوهرم هر روز ساعت دو نیم میاد خونه خرید های خونه رو خودش می‌خره میاره مثلا سیب زمینی پیاز  ولی به من پول نمیده

شوهرم هر روز ساعت دو نیم میاد خونه خرید های خونه رو خودش می‌خره میاره مثلا سیب زمینی پیاز  ولی ...

پس بنظرم باهاش جدی صحبت کن بگو این رفتارت غلطه من با تو یه دل بودم طلاهام رو بهت دادم پس حق نداری جیب من رو خالی بذاری 

این چهارمین کاربری منه اول بلفی جون بودم بعدش سارا خانم بعدش دوباره بلفی جون ولی هربار ترکیدم بخاطر دو کلمه حرف ساده 
گیر بهش زیاد میدی؟  شوهر من وقتایی که غر میزنم و گیر میدم میگه باشو برو سرکار سرگرم شو انقدر ا ...

نه جدیدا که انقدر سکوت اختیار کردم که خودش یه ذره حرف میزنه در حد چایی میخوری؟ 

میدونی اصلا به روی خودش نمیاره میگه همش کار خودم بوده در حالی که الان مستاجر هم داریم وتازه قرار داد ...

عزيزم با ديد مثبت بهش نگاه كن شايد منظورش اينه كه نميخواد تو چارچوب بزارتت شايد ميگه برو تو اجتماع يا چيزي

ولي منفي فكر نكن

🕊🤍