2777
2789
عنوان

طلاق

293 بازدید | 6 پست

سلام . میشه کسایی ک تازه جدا شدند بیان و از تجربه هاشون بگن؟ 

دلتنگ هم میشین ؟ چطور سرگرم میکنید خودتون رو

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔

من جدا نشدم ولی ۱۰روز خونه پدرم قهر بودم خیلی بد بود

البته نمیدونم شاید بخاطر اینکه زندگیمو دوس دارم 

برای کسی که جونش به لبش رسیده باشه راحتتره

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

من خیلی وقت نیست جدا شدم اوایل بله تپش قلب ناراحتی

خوابش رو هرشب میدیدم نفسم بند میومد 

و هزاران بدبختی

ولی کم کم یادم رفت عادت کردم حتی چهره اش رو یادم رفت

فقط میخوام یه چیزی بگم میگذره عزیزم میگذره رفیقم 

هیچ کس به اندازه من نمیدونه چه دردی میکشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خیلی وقت نیست جدا شدم اوایل بله تپش قلب ناراحتی خوابش رو هرشب میدیدم نفسم بند میومد  و هزا ...

اخ گفتی .... قلبم داره میاد بیرون حالم اصلا خوب نیست ...

بدترش اینه نمیدونی چی قراره سرت بیاد 

شما چند وقته از جداییت میگذره ... 

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔