2777
2789
عنوان

اقدامی ها ک چند روز مونده ب موعدشون بیاین با هم باشیم .

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 203 پست

منکه اقدام نکردم

ولی سه هفته اس عقب انداختم بی بی چکم ۱۸ دوره ام هاله انداخت چهارپنج تا زدم هاله داشت ولی کم کم کمرنگ شدتا منفی شد

آزمایش دادم ببینم از چیه از پرولاکتین یا بارداری یا تیروئید یا چمیدونم چیه

نزدیک دوماه پیش عمل لاپاراتومی داشتم بخاطر بارداری خارج از رحم

🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۸ باید میشدم نشدم . پلی کیستیک دارم . قرص گلای وانس و پودر اینوفولیک استفاده میکردم دوماه ‌ . نه ...

انشالله به حق جواد الائعمه نتیجه بگیری.  انتظار سخته ، درکت می‌کنم . ولی بی بی چک بزن از برزخ درمی‌آید ، ب خودت بگو یا هست یا نیست

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
عزیزم ۶ ماه اقدامی؟ من نزدیک آبان ماه میشه دوساله کامل اقدامم . خیلی بده انتظار

انتظار سختههه

چ ۱ماه چه ۱۰سال

همین ۶ماه برام اندازه ی عمر گذشت

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
هیچ علائمی ندارم 

منم هیچی ، من حتی سندرم قبل قاعدگی داشتم اونم ندارم

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
منم ۴ روز دیگه موعدمه ، هیچ علاعم ندارم 😔

منم علائم ندارم

تازه دیشب بی بی زدم منفی بود ولی بعد از ۱ ساعت ی هاله خیلیییییییییی کمرنگ افتاد

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
انشالله به حق جواد الائعمه نتیجه بگیری.  انتظار سخته ، درکت می‌کنم . ولی بی بی چک بزن از برزخ د ...

دلم طاقت نمیاره حالم بد میشه 😭😭😭 دست خودم نیست

برای حفظ آبروم یه حمد می‌خونید ، خدا خیرتون بده

من از بعد تخمک گذاریم

کمردردم مونده 

نمیتونه کمردرد نشونه ی خوبی باشه؟

چقدر ما زنا بدبخت و مظلومیم

وقتی دردم میگیریم امیدوار میشیم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
😐😂من از دو روز پیش شروع کردم تست زدن  انقد زورم میاد ای همه درد و تحمل میکنم و باردارم نباشم ...

الهی عزیزم ایشالا که بارداری استرس نداشته باش ایقد تست نزن بزار حداقل چند روز از موعدت بگذره 

ندارم عزیزم به شوهرم گفتم اگر پریود نشدم جمعه بخریم واسه هفته آینده اونم مثل خودم صبوره😂

بچه اولتونه ؟ 

من از بعد تخمک گذاریم کمردردم مونده  نمیتونه کمردرد نشونه ی خوبی باشه؟ چقدر ما زنا بدبخت و م ...

منم همش دنبال دردم تو خودم 😂😂😂😂