2777
2789
عنوان

اقدامی ها ک چند روز مونده ب موعدشون بیاین با هم باشیم .

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 203 پست

من امروز ۲۱ سیکلم هستم ۷روز مونده 

روزهای طلایی تخمک گذاریم سرماخوردم اقدام نداشتم

اما دوروزه زیر شکمم یهو تیر میکشه در حد مرگ نمیدونم علائم پری هست یا خوشحال باشم🥲

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس نداشته باش ایشالا بارداری عزیزم 

هعی خواهر مگه میشه بدون استرس باشم😔

اگ این ماه باردار نباشم میخام برم ای یو ای دعا کن خدا دلمو شاد کنه🥲

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

من یه چیزی که تجربه خودمه شاید بدرد بخوره هر چند هیچیم بلد نبودم

من چند تا برنامه نصب کرده بودم و روز تخمک گذاری میگفت چه روزیه 

من خودم یه روز جمعه بود با توجه به علائمم مثل ترشح و دل درد گفتم امروز روز تخمک گذاریمه در صورتی که برنامه ها زده بودن شنبه و یکشنبه 

همون روز جمعه اقدام کردم و دیگم نداشتم تا دوشنبش 

بنظر من زیاد اقدام اسپرم ضعیف میکنه و تو هفته دو بار خوبه و روز تخمک گذاری بتونی خودت بفهمی کیه خیلی تاثیر داره

هعی خواهر مگه میشه بدون استرس باشم😔 اگ این ماه باردار نباشم میخام برم ای یو ای دعا کن خدا دلمو شاد ...

میفهمتت،ایشالا که همین ماه بارداری عزیزدلم. برات دعا میکنم حتما

میفهمتت،ایشالا که همین ماه بارداری عزیزدلم. برات دعا میکنم حتما

فدات مهربون انشاالله نینی شما هم سالم بیاد بغلت

وای عزیزم چقدر خوشحال شدم برات مبارک باشه دیدی گفتم حسم میکه بارداری

حست بمن چی میگه🤣🤣علائمم فقط زیر دلم درد میکنه ک حس میکنم عفونته 

ترسح غلیظ شیری رنگ هم دارم

۷روز ب موعدم مونده