2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ببینین سن بارداری از موقعه لقاح حساب نمیشه از اولین روز آخرین قاعدگیت حساب میشه. حالا ببین اولی ...

چرا زمان سونو از لقاح حساب میشه خواهر من ۴ ماه پریود نشده بود و زمانی که باردار شد ۵هفتش بود

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
چرا زمان سونو از لقاح حساب میشه خواهر من ۴ ماه پریود نشده بود و زمانی که باردار شد ۵هفتش بود

کلا سن بارداری رو که میگن سن LMP از اولین روز آخرین قاعدگی حساب میکنن. 

اما سونو برا هر کسی فرق داره . مثلا گاهی سن LMP از سن سونو چند روز جلوتره ولی مثلا خودم ۵ روز عقب تر بود ... گاهی بیشتر ا۰ روز اختلافه....گاهی وقتام دقیقه . 

برای هر کس یه جوره

ولی کلا سن بارداری از اولین روز آخرین قاعدگی حساب میشه

خب خواهر شما پریود نامنظم داشته و کلا قضیه شون فرق داره 

آره دیگه پریود نامنظم داشت و اصلا طبق پریود زایمان نکرد طبق همون سونو زایمان کرد اگر میخواست طبق پریود باشه حدود دوماه و نیم باید زودتر زایمان میکرد

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
آره دیگه پریود نامنظم داشت و اصلا طبق پریود زایمان نکرد طبق همون سونو زایمان کرد اگر میخواست طبق پری ...

باشه عزیزم به صورت کلی سن بارداری رو اونجوری حساب میکنن مگ اونایی ک کلا پریود نامنظم داشته باشن