2777
2789
عنوان

بیاید بگید پام چی شده؟😔+عکس

335 بازدید | 13 پست

پام دو هفته پیش زخم شد هی منتظر بودم خوب بشه صبح بیدار شدم خیلی درد و خارش داشت یعنی عفونت کرده؟الان عکس میزارم

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

کو

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عفونت کرده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اوه اوه 

عفونت کرده شدید..

چرک خشک کن بخور‌. برو داروخونه یه بسته کپسول سفیکسیم بگیر

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اره عفونت کرده

اعصابم خورد شد 😔😔انقدر میخاره که نگو،حتما عصر میرم دکتر

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
اوه اوه  عفونت کرده شدید.. چرک خشک کن بخور‌. برو داروخونه یه بسته کپسول سفیکسیم بگیر

میترسم رفته باشه تو خونم عفونتش،باید آزمایش بدم چون درد شدید داره و میخارخ

اعصابم خورد شد 😔😔انقدر میخاره که نگو،حتما عصر میرم دکتر

حتما برو عزیزم

زخمتو باز گذاشتی عفونتی شده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

حتما برو عزیزم زخمتو باز گذاشتی عفونتی شده

چه بدبختی دارما هر روز ی بلایی سرم میاد

چه بدبختی دارما هر روز ی بلایی سرم میاد

سلامت باشی