2777
2789
الکی گفتن سریmکیفیت ساختش نسبت به سریaپایینتره واسه همینم از سریaارزونتره لوازم جانبیشم به سختی گی ...

وااااقعا؟؟؟

مرسی ک گفتی پ همون سری a خوبه..پیشنهادی نداری شما؟

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااقعا؟؟؟ مرسی ک گفتی پ همون سری a خوبه..پیشنهادی نداری شما؟

حواست باشه گوشی که میخری ساخت ویتنام باشه

هندی بهت ندن 

A32هم منظورم مدل فورجیش بود گفتم خوبه

مدل فایو جیش افتضاحه مونده رو دست فروشنده ها حواست باشه بهت نندازنش

{ خانم هستم }
خب همون a 32 رو شاید بتونم بگیرم دیگ این قیمتا چی میشناسی

من فقط گوشی های سامسونگ رو میشناسم از شیائومی و بقیه خبر ندارم چون خودم فقط سامسونگ میخرم

با ۶۵۰۰ از سامسونگ فقط همینa32ارزش خرید داره

بعدش میشهa33 وa52 که نزدیک به ۹ تومنن و خیلی گرونن

گوشی هایی مثلa23 و a13 و اینا هم صفحه نمایششون تی اف تیه و خیلی بی کیفیته

راستی اگه برا بازی میخوای این گوشی برا بازی مناسب نیست برا کارهای روزمره و عادی مناسبه 

{ خانم هستم }
من فقط گوشی های سامسونگ رو میشناسم از شیائومی و بقیه خبر ندارم چون خودم فقط سامسونگ میخرم با ۶۵۰۰ ا ...

ن خودم اهل بازی نیستم گوشی الانم a02s هس راضیم ازش موندم چطور دوربریام میگفتن a بدردنخوره شوهرمم یسره گوشیم دسشه کلش و...بازی میکنه

...
ن خودم اهل بازی نیستم گوشی الانم a02s هس راضیم ازش موندم چطور دوربریام میگفتن a بدردنخوره شوهرمم یسر ...

اونا حتما سریaهندی بهشون دادن

اگه از صفحه نمایشa02راضی هستی پسa23 هم برات مناسبه

اونم قیمتش خوبه

A32فقط صفحه نمایشش از اون بهتره وگرنه تو بقیه چیزا در یه حدن

{ خانم هستم }
سلام من m13 تازه خریدم ولی ساخت هند🤦‍♀️ مشکلشون چیه؟

مبارکت باشه عزیزم

مشکل خاصی ندارن فقط یکم کیفیت ساخت سریmپایینتر از سری aهست و گوشی های ساخت هند انتن دهی و سرعت نتشون تو ایران کمتره

{ خانم هستم }
مبارکت باشه عزیزم مشکل خاصی ندارن فقط یکم کیفیت ساخت سریmپایینتر از سری aهست و گوشی های ساخت هند ان ...

میگفتن باتریش خیلی خوبه اما الان دوروزه استفاده میکنم کاملا معمولیه

نمیدونم چرا پشت گوشی هم داغ میشه بالا سمت چپش

لایک نکنید❤