2777
2789
عنوان

صاحبخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خودتون امسال صاحب خونه بشید ب امید خدا

امسال؟؟؟؟؟ما بدون هیچ پشتوانه و با صفر شروع کردیم تو این ۴ سال تونستیم کولر و دوماه پیش یه گوشی گرفتم ۸ تومن دخل خرجمون بزور میگذره

خداوندا...‌‌‌‌‌‌
چرا اونم میبینم من صاحبخونه قبلیمونو میگم که چقدر بهمون فشار اورد وگرنه صاحبخونه خوبم زیاد هست اونای ...

اها اره ادم باید دیگران هم درک کنه

نه😅کلا میگم الان همگی کلی داریم با مشکلات کوچیک و بزرگ زندگی میکنیم 

ایشالا همه بتونن با ارامش و تسایش زندگی کنن و با هم مهربون باشن

چقدر پیش  دادین

۵ تومن اون موقع پول داشتیم گفت احتیاج ندارم گذاشتیم بانک وام گرفتیم ماشین خریدیم شوهرم همون ماشین خرید و فروش کرد انقدر که تازه یه پژو شد ۱۳۰ تومن واقعا همینم از لطف صاحبخونه داریم خدا امشبم دلش به رحم بیاره

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

ماکه ی ویلایی ۳۰۰متری رو ب زور من پارسال عوض کردیم اومدین اپارتمان۹۰متری خوبه خدایی اما مشکل اینه دو برابر خونه پارسالی ک صاب خونه اصرار میکرد نرید داره اجاره میگیره تازه زنگ زده میگه هم پیش هم اجاره رو ببر بالا ک زن داداشش ک همسایمونه میگه گفته میخوام برا دخترم النگو بخرم(پول رهن)قسط وام دارم(پول اجاره)فک کنم مارو کارمند خودش دیده

هشتمین کاربریمه هی زرت و زرت تعلیق میشم😐😐😐
خدا کمکتون کنه  همسرمم هم باید امشب برای تمدید قرارداد مغازه بره صاحب مغازه خیلی دندون گرده خد ...

صاحب مغازه پدر من يه پيرزنه خدا سر دشمنم نياره جوري چسبيده به مال دنيا كه نگو نجومي اجارش رو ميبره بالا هرسال كلي هم ملك داره باباي منم اونجا جا افتاده مشترياي خودشو داره نميتونه پاشه 

خونشم بالاي مغازس دم به دقيقه مياد پول ميگيره يعني اجاره رو خورد خورد ميگيره هي 

اها اره ادم باید دیگران هم درک کنه نه😅کلا میگم الان همگی کلی داریم با مشکلات کوچیک و بزرگ زندگی می ...

گفتم شاید صاحبخونه اید که طرفداریشونو میکنین 😁

خوب و بد همه جا هست هم صابخونه خوب و بد هم مستاجر خوب و بد ولی صاحبخونه قبلی ما خیلی بهمون ظلم کرد سر سال نشده کرایه رو برد بالا و بهونه اورد و بیرونمون کرد ولی بعدش اومد از شوهرم عذرخواهی کرد اما چه فایده توی زمستون ما رو بیرون کرد به سختی خونه جور کردیم کاش بعضیا یاد بگیرن مال و منال میاد و میره ممکنه با یه اتفاق از دستش بدن

واقعا کاش مهربون باشیم با هم 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
حالا این همه سال کم تر از چیزی که باید ازشون گرفته  اینو نمی‌بینید؟ شاید اونم پول لازمه  ...

اتفاقا من همش دعاش میکنم ولی واقعا احتیاج مالی نداره دوتا بچه داره که سرو سامون گرفتن بچه دارن خودش وضع مالی خوبی داره مغازه ویلا و خونه ییلاقی زمین کشاورزی و باغ مرکباتم داره

خداوندا...‌‌‌‌‌‌