2777
2789
عنوان

صاحبخونه

535 بازدید | 34 پست

امشب قرار اجارمون ببره بالا الان دوتومن میدیم تو شهر کوچیکیم و همینشم برامون سخته چون درامد شوهرم کمه چه دعایی کنم دلش به رحم بیاد و زیاد بالا نبره از وقتی عروسی کردیم اینجاییم ۴ ساله طبق خونش اجارش خیلی کمه دوتومن ولی خب ماهم کلی دعاش میکردیم و هیچ اذیتی براشون نداریم اجاره هم هیچ وقت دیر ندادیم 

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکتون کنه 

همسرمم هم باید امشب برای تمدید قرارداد مغازه بره صاحب مغازه خیلی دندون گرده خدا کنه اجاره رو نجومی بالا نبره

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

#جهت_موافقت_با_درخواست

✋✋✋✋👇👇👇👇👇

شخصي كه كار و امر مهمي از شما در دست اوست

ویا با تائيد و امضاي او كار و مهم شما سامان ميگيرد،

با خواست شما موافقت نمايد و با شما در زمينه هاي مورد نياز همراهي كافي و وافي به مقصود نمايد✋👇

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ يَا اللَّهُ يَا وَاحِدُ يَا أَحَدُ يَا وَتْرُ يَا نُورُ يَا صَمَدُ يَا مَنْ مَلَأَتْ أَرْكَانُهُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضَ أَنْ تَسْخَرَ لِي قَلْبَ فُلَانِ بْنِ فُلَانٍ(اسم شخص مورد نطر و مادرش) كَمَا سَخَّرْتَ الْحَيَّةَ لِمُوسَى بْنِ عِمْرَانَ عَلَيْهِ السَّلَامُ وَ أَسْأَلُكَ أَنْ تَسْخَرَ لِي قَلْبَهُ كَمَا سَخَّرْتَ لِسُلَيْمانَ جُنُودَهُ مِنَ الْجِنِّ وَ الْإِنْسِ وَ الطَّيْرِ فَهُمْ يُوزَعُونَ وَ أَسْأَلُكَ أَنْ تَلِينَ لِي قَلْبَهُ كَمَا لَيَّنْتَ الْحَدِيدَ لِدَاوُدَ عَلَيْهِ السَّلَامُ وَ أَسْأَلُكَ أَنْ تُذَلِّلَ لِي قَلْبَهُ كَمَا ذَلَّلْتَ نُورَ الْقَمَرِ لِنُورِ الشَّمْسِ يَا اللَّهُ هُوَ عَبْدُكَ ابْنُ أَمَتِكَ وَ أَنَا عَبْدُكَ ابْنُ أَمَتِكَ أَخَذْتَ بِقَدَمَيْهِ وَ بِنَاصِيَتِهِ فَسَخِّرْهُ لِي حَتَّى يَقْضِيَ حَاجَتِي هَذِهِ وَ مَا أُرِيدُ إِنَّكَ عَلى‏ كُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدِيرٌ وَ هُوَ عَلَى مَا هُوَ فِيمَا هُوَ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ

مهج الدعوات و منهج العنايات،

سید بن طاووس الحسنی الحسینی (ره).

خدا کمکتون کنه  همسرمم هم باید امشب برای تمدید قرارداد مغازه بره صاحب مغازه خیلی دندون گرده خد ...

ان شاءالله رزق و روزی بسیار بسیار زیاد وپربرکت بیاد توزندگیت که تاسال دیگه مغازه روبخرید

کاش بعضی صاحبخونه ها یکم رحم و مروت داشتن خدا میتونه جای مالک و مستاجرو عوض کنه چرا به این فکر نمیکن ...

حالا این همه سال کم تر از چیزی که باید ازشون گرفته 

اینو نمی‌بینید؟

شاید اونم پول لازمه 

الان اکثرا درگیر مشکلات مالی هستیم🤦🏻‍♀️

من چی بگم که شوهرم هی خونه خودمون رو میده رهن بعد خودمون مستاجریم کرایه های فضایی میدیم ماه به ماه😒😒. بهش میگم لااقل یه اجاره ازش بگیر که نصف اجاره خونمون باهاش دربیاد میگه نه گناه داره مستاجر😐😐😐

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

حالا این همه سال کم تر از چیزی که باید ازشون گرفته  اینو نمی‌بینید؟ شاید اونم پول لازمه  ...

چرا اونم میبینم من صاحبخونه قبلیمونو میگم که چقدر بهمون فشار اورد وگرنه صاحبخونه خوبم زیاد هست اونایی رو گفتم که بدن 

شما مستاجر دارید ؟ 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
خدا عوضش بهتون بده

بخدا خودمون انقدر بدهکاریم. خونه رو یک سال و نیمه که خریدیم برا خریدش کلی وام برداشتیم ماهی ۸ و نیم قسط میدیم ماهی ۴ تومنم اجاره خونه دو تا بچه کوچیکم دارم‌ بعد جالبه قبض برق دیروز زیاد اومده مستاجر میگه بمنچه من نمیدم. خوبی زیادی هارش کرده

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍