2777
2789
خواهرشوهرم یبار گف: با خودم گفتم لباسم پیدا نکنم از مربا جون میگیرم فلان لباسشو گفتم خداروشکر پیدا ...

ایول الان من چی بگم ب دوستم؟

زنگ زده میگه یه کمد لباس جمع کردم از این و اون هیچکدوم خوشم نیومده امیدم ب توعه.😕😕منم گفتم باشه بیا حالا نمیدونم چی کار کنم

من دوستام گاهی میخوان اگر فرد تمیزی باشه و مطمئن باشم سالم برمیگردونه میدم اگر بفهمم ادم درستی نیست بهونه میارم نمیدم

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گرونه . خودم یکباربیشتر تن نزدم😕😕 اگ بی سلیقگی کنه خراب کنه چی؟ لباس مجلسی رو هم نمیشه راحت ش ...

لباس مجلسی و ته تهش ۲ یا ۳ بار بپوشی دیگه

برا شستشو هم خشکشویی بگو ببره تا خراب نشه

چی میشه بدی استفاده کنن 

ایول الان من چی بگم ب دوستم؟ زنگ زده میگه یه کمد لباس جمع کردم از این و اون هیچکدوم خوشم نیومده امی ...

باید همون اول میگفتی منمم ندارممم منم مجلس دعوتم دنبال لباسم

الان ولی میتونی لباس مجلسیارو قایم کنی چیزی نپسنده😂😂

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
لباس مجلسی و ته تهش ۲ یا ۳ بار بپوشی دیگه برا شستشو هم خشکشویی بگو ببره تا خراب نشه چی میشه بدی اس ...

باشه پس میدم سفارش میکنم تمیز نگه داره...🤕گرون خریدمش

بعد یه چیز دیگه؟

چجوری پسش بگیرم؟

اخه گویا ماه دیگم عروسی دارن نگه داره اون موقع هم بخواد بپوشه چی؟

ی بار ب همسایمون دادم وقتی برگردوند پایین لباس همه پاره و گلی بود. کلا نابود شد لباس انقدم قشنگ بود& ...

من به همسایه تشک و بالشت دادم

همسرم راضی نبود

بعد با خودم گفتم نکنه شپش بگیرم ازشون

بهش گفتم تو سرم رو نگاه کن گغت بدم میات

گفتم ای بابا نگفتی ممکنه این خانم شپش داشته باشه 

خوبی الکی خوب نیس

خوشبحالت چه صریح برات بالا منبر نرفتن

نه خندید گف حق داری

اخه نمیگن فلانی از مربا قرض گرفته که اگه بگن مربا لباس ازون گرفته پوشیده چی

بعدم من همیشه لباسای تک میگیرم دلم میخواد تکم بمونه

همون خواهرشوهرم از شوهرم پول گرف لباس خرید

ولی من صدسال لباسمو نمیدادم

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
باشه پس میدم سفارش میکنم تمیز نگه داره...🤕گرون خریدمش بعد یه چیز دیگه؟ چجوری پسش بگیرم؟ اخه گویا ...

حتما بهش بگو میدم بشرطه اینکه بدیش خشک شویی

ن بگو منم مجلس دعوتم بگیر بیارش خونه سری بعد ک خواست ببره باز بیاد ازت بگیره

من یک لباس داشتم‌تولد پسرم فقط پوشیدم دیگه مرتب تو کمد نگهداشتم . یکبار یه همسایه که از قضا فامیل دور بود بهم‌گفت عقد کنون داریم لباس میخوام،گفتم‌کدوم‌لباسمو میخوای گفت همون که تولد پسرت پوشیدی. منم روم نشد بهش دادم به خدا بعد چند وقت دیدم‌نمیاره چند بار بهونه اورد نه یادم رفته میارم تا اینکه اورد دیدم یه چیزی ریخته رو دامن لباس و پاک نشده نه یک جا کل دامن لک لک شده . گمنم دادم بهش گفتم ببر خشک شویی بده درست کنن. گفت نه این لک ها روش بوده گفتم نه این لباس تمیز بوده فقط یکبار پوشیدم ببر درست کن بیار . با اکراه برد دوبارهربعد چند وقت اورد گفت خشکشویی هم بردم پاک نشده. اون لباس دیگه به دردم‌نخورد همینجور تو کمد افتاده 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

نه نمیدم چون یه بار دادم به یکی از اقوام بدون اینکه بشوره آورد در خونمون بو گند عرق لباسه رو برداشته بود تا رفتش انداختم دور🤢💔

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍