2777
2789
انشاالله می‌خرین گلم اینا اصلا ملاک خوشبختی نیس دختر همین که گاهی آدم دست و دست عاشقانه پیاده بره خی ...

عزیزم ممنونم چه خوشبختی گلم شکاک متعصب بددل و خیانتکار دارم له میشم 😔 امان از بی کسی که مجبورم بسازم

امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💖
عزیزم یه درصدم بذار برای اینکه طرف مقابلت داره راست میگه چرا با قضاوت الکی دل یه نفرو میشکنید؟ امیدو ...

عزیزم‌‌من که شمارو نمیشناسم ریپلای هم نکردم شمارو حالا راست بگید یا دروغ پای خودتونه . ولی اینجا خیلی ها دروغ میگن بهتر بگم از رویاهاشون میگن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌‌من که شمارو نمیشناسم ریپلای هم نکردم شمارو حالا راست بگید یا دروغ پای خودتونه . ولی اینجا خیل ...

عزیزدلم به جان مادرم دروغ نگفتم فقط اطلاعی از بازار ماشین ندارم همین فقط خیلی حرفا و رفتارای اون دوستمون دلمو شکست من خیلی حساسم رو الکی قضاوت شدن 

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

[QUOTE=255595502]عزیزم ممنونم چه خوشبختی گلم شکاک متعصب بددل و خیانتکار دارم له میشم 😔 امان از بی کسی که مجبورم بساز ...[/Q 

الهی عزیزم خدا بزرگه انشاالله خدا جواب این صبوریتو بده آدم و اهل بشه گاهی وقتا موندن پای زندگی بهتر از پس کشیدنه

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

۲۰۱۷ ش هست رو میدونم  ولی نمی‌دونم بخدا تا چند اومده و ماشین اون مدلش چیه 🫠

منم خیلی تو ماشین و اینا نیستم ان شاالله خوشبخت شی گلم🤲🏻😍🌸

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
فعلا خیلی کم آشنا شدیم 🤧😂تازه همینم دوستم گفت خودم اصلا دقت نمیکنم به ماشینا .همچنین عزیزم 💕 ...

فدات شم ان شاالله اگه به صلاحته و دوسش داری باهاش خوشبخت ترین بشی😍🌹

خودم سمند همسرم رانا خیلی اصرار داره عوض کنیم ولی خودم رانا دوست ندارم 

این چهارمین کاربری منه اول بلفی جون بودم بعدش سارا خانم بعدش دوباره بلفی جون ولی هربار ترکیدم بخاطر دو کلمه حرف ساده