2777
2789
عنوان

اولین چیزی ک جلوتونه + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2420 بازدید | 135 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه لازمت داریم 😊سر صبی چراخسته سر کار میری شب کاری

نه عزیز دلم...سرکار کجا بود

یه دونه دیگه دارم ۴ سالشه شبا ۲ به بعد میخوابه

از اون طرفم من صبح زود باید بیدار باشم واسه آق ممد میز صبحانه و چای تازه دم آماده کنم بعدم بدرقه کنم واسه سرکار  

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)

تی ویه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
خوشبحالت کاش منم یکی داشتم رازی بودم دوساعت فقط می‌خوابید ولی بود

ازته دل برات ارزو کردم خدا بهت یه نی نی سالم وصالح بده بیای اینجا ناله کنی از دستش از فضولیاش😊🤲🤲🤲

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

همسرم که خوابه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خوشبحالت کاش منم یکی داشتم رازی بودم دوساعت فقط می‌خوابید ولی بود

الهی به حق خانم حضرت فاطمه....بزودی زود دلت شادبشه یه روز بیای تاپیک بزنی :من چیکار کنم با اییییین بچههههه اصن خواب ندارهههههه  

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)

نوشابه میقولم🤒🦦

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
همسرم که خوابه

ای جااااان از این پتوهاااا....منم یه دونه یادگاری دارم از مادربزرگم....عکس یه پلنگ روشه

نصف شب نگاش کنی زهره ترک میشی