2777
2789
عنوان

اولین چیزی ک جلوتونه + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2420 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چشا نمیخوابه به این زودیا 🤗

دقییییقا.....انگار ازم طلبکاره

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)
نمیخاد بخابه بیخیالش...منم بچم ازین کارا خیلی میکرد دوساعت تکونش میدادم میزاشتم زمین چشاشو عین جن با ...

دق میده منو بخدا

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)
الهی ببوسش از طرفم😍💋بزور نخوابونش بزار خسته شه 

فدات شم....نکته اینجاس که خودن خستم خوابم میاد

دلم میخواد بخوابه بخوابم

میدونم چی میگی بچه من از روز اولش ک بدنیا اومد تا الان نشده تا ساعت ۷ صب بخابه همیشه ۶ صب بیداره😔😪 ...

اوه اینم همینه....البته شب خدایی زود میخوابه

نهایت ۱۲ خوابه ولی ۶ سیخ نشسته

فدات شم....نکته اینجاس که خودن خستم خوابم میاد دلم میخواد بخوابه بخوابم

خدانکنه لازمت داریم 😊سر صبی چراخسته سر کار میری شب کاری

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝