الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با هم مهربان باشیم (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم...همگی پایدار،بهترینای دنیا)
نمیخاد بخابه بیخیالش...منم بچم ازین کارا خیلی میکرد دوساعت تکونش میدادم میزاشتم زمین چشاشو عین جن با ...
دق میده منو بخدا
با هم مهربان باشیم (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم...همگی پایدار،بهترینای دنیا)
میدونم چی میگی بچه من از روز اولش ک بدنیا اومد تا الان نشده تا ساعت ۷ صب بخابه همیشه ۶ صب بیداره😔😪 ...
اوه اینم همینه....البته شب خدایی زود میخوابه
نهایت ۱۲ خوابه ولی ۶ سیخ نشسته