خانوما میشه راهنمایی کنید من قراره تا ماه دیگه اسباب کشیدی کنم و واحد سابق جاریم ساکن بشم بخدا نمیخوام غیبت کنم یا بدکسی رو بگم ولی از جاریم!! هرکاری بگی برمیاد از منم تنفر داره برعکس من که بعد زایمانش هیچکسو نداشت و با ایمکه باردار بودم تا صبح بچشو نگه داشتم و در عوض پشت سرم چه حرفا که نزد چندبارم شنیدم که دعا با زعفرون مینوشته و به خورد شوهرش میداده میترسم تو خونه قبلیش جایی دعایی نوشته باشه؛سمی ریخته باشه یا همچین چیزی بخدا دیوونه نیستم ولی میترسم ازش به این چیزا هم اعتقاد ندارم ولی چه کنم شما دعایی برای رفع کردن دعای بد ندارید؟؟
الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی!
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی...
پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی!
کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی
باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...
عزیزم خیلی بالاتر از جادو و طلسم و این چیزا توکل به پروردگار و قرآن هست نگران نباش با دل خوش برو تو.خونه ات
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چجوری تو این مدت کوتاه قران ختم کنم تو بارداریم ختم کردم ولی الان نمیتونم
من اونجور ادمی نیستم بهش گفتم برام خواهری کن ولی اون سعی داشت رابطه منو با همه حتی شوهرم بهم بزنه
میگن فلسفه بردن ایینه وقران در روز اسباب کشی همینه...تمام نیروهای منفی رو از بین میبره ...وقتی اسباب کشی کردین به سلامتی،وضو بگیر وقبل از هر وسیله ای روی یه سینی ایینه وقران بذارین ودر تمام هال واتاقها واشپزخونه بگردین و ایت الکرسی بخونین ...مطمئن باشید هیچ چیزی در شما اثر نخواهد کرد به شرطی که به قران اطمینان قلبی داشته باشید ولی اگه همون فکر در ذهنتون باشه طبق قانون طبیعت جذبش میکنید وناخوداگاه نیروی منفی دیگران بسویتان خواهد امد
ای خدای کعبه رستگارم کن.....
خدایا............مرا آن ده که آن به .
خواهش میکنم انشاالله مبارکتون باشه ..به سلامتی اسباب کشی کنید .اما اینو بدون که بیشتر نیروهای دیگران رو خودمون هدایت میکنیم به سمتمون ....زندگی رو اسون بگیر ومثل یه رهگذر رد شو وقتی پا به سن گذاشتی میبینی که چقدر همه چی زود گذشت وتو بخاطر دیگران دیدن بزرگ شدن بچه هایت.....لحظات شیرین زندگیت وبودن با عزیزانت را از دست دادی ...هیچ چیز ارزش از دست دادن این لحظات رو نداره ...همه چی رو به دست خدا بسپار ..من خیلی وقته اینکارو میکنم وتازه ارامش وخداروحس میکنم ...با رفتن به خونه جدید کینه هارو پاک کن وجوری رفتار کن که بدی دیگران مثل یه فیلم تو سینما از جلو چشمت رد میشه ...لینجوری ارامش خودت وخانوادت بیشتر میشه
ای خدای کعبه رستگارم کن.....
خدایا............مرا آن ده که آن به .
من یه بار زنگ زدم سوالات شرعی بیت رهبری گفتن که جادو و این چیزها هست گفت قلعه یس بگیر و از داخلش رد شو و سوره یس رو بخون گفتن و قل هو الله رو به غذا و چای که داری دم میکنی بخون