2777
2789
عنوان

با همسایه بی فرهنگ ؟چی باید کرد ؟

473 بازدید | 24 پست

هرروز صبح ک بچه هاشون میرن مدرسه درست دم در ما تو راهرو قیامته….. یا خوشحالن محکم حرف میزنن یا کریه میکنن همچین مادر بی فرهنگشون 

فامیل هم باشه  ؟

چ رفتاری باید کرد الان من اعصابم بدجورررری خرابع 

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون بگو سر صداشون  اذیت میکنه شما رو  گاهی واقعا متوجه نیستن

تذکر دادیم بخدا ۳بار ولی رعایت نمیکنن ک نمیکننن خیلی بی فرهنگن از اون دسته  آدمای پولدارن  ک فک میکنن فقط خودشون ادمن فامیل خیلی نزدیکمونم هست 

ی راه حل میخام 

الان من ۴شب خابیدم از ۷/۵بیدارم ب ناچار 

ااا؟ من تازه هر روز به بچه هام میگم روز خووووبی داشته باشین تو مدرسه😍🤣🤣🤣 فک میکنم همسایه ها خو ...

ن تو آپارتمان خیللللی زود صدا میره بیدار میشه ملت 🥲

آپارتمان ما 3 واحد در 3 طبقه هس فک کن دو ردیف راه پله فاصله داریم ولی نصف آماده شدنشون دم دره من ه ...

بابا هر کاری کنیم اینا اونقد صداشون زیاده بازم میفهمیم 

ما طبقه پایینیم در ساختمون رو یجوررررری میکوبن ک 😭سر صداشون هیچی حالا

ما داشتیم، عزیرم متاسفانه فقدان آموزش درست در جامعه سبب شده مردم هر جور راحتن مثل جنگل زندگی کنن. ای ...

بدبختی اینه یه خانواده ایم خونه پدر شوهره اینجا بچه ها هم بچه های برادر شوهرم هستن بددددددبختی اینه 

بخدا دیگه کلافه شدم از حرص یه چشممم الان قرمز شده 

حالا اونا که کوچیکن

پسر همسایه ما ۱۴ سالشه ساعت دو نصف شب اهنگ میذاره یا صدای بز و گاو درمیاره پسر منم خب تو امضام هست مشکل داره،به سختی میخوابونم بااین صداها مجدد میپره هرشب کارم همینه تقریبا

ممنون میشم برای شفای پسرم دعا کنید
تذکر دادیم بخدا ۳بار ولی رعایت نمیکنن ک نمیکننن خیلی بی فرهنگن از اون دسته  آدمای پول ...

هیچ راه حلی نداری   هیچی  

یا تحمل کن  یا از اونجا برو  همسایه بد  حتی غریبه هم باشه کاریش نمیشه کرد   مگر اینکه بیوفتی به دعوا که اونها برن  اونم دیدم خیلی زمان بر و انرژی بر بوده 

حالا اونا که کوچیکن پسر همسایه ما ۱۴ سالشه ساعت دو نصف شب اهنگ میذاره یا صدای بز و گاو درمیاره پسر ...

هم چین کوچیک نیست کلا جون پول دارن بچه هارو بی تربیت بار آوردن خودشونم بی فرهنگن نمیدونین چجوری اخه ……..بقران کلافه شدم دیه 

عزیزم بهشون تذکر بده حسابی بگو بچم مریضه رعایت نکردن میتونی شکایت کنی 

مال من چون خیلی نزدیکه نمیشه شکایت