2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا هممون بارها و‌بارها ازین درخواستها داریم من حتی نمیبینم چه برسه ردش کنم

عزیزم بحثم این نیست که نشون بدم بحثم اینه که دیده بودم بچه ها وقتی کاربری بهشون درخواست یا پیام میده 

میزندد که نینی یار در جریان باشه و برخورد کنه 

تاچشاشونو باز میکنن میبینن بغلشون خالیه میان اینجا خودشونو تبلیغ میکنن🚶🏻‍♀️اینجام ارامش نداریم از ...

بعدم طرف میاد دفاع میکنه میگه منم روزانه دارم چه برسه ردشون کنم 

یا میگه استارتر هییجانیه انگار پسر ندیده ایم ما ها 

ما این جا هم ازشون ارامش نداریم 

بهشونم برمیخوره انگ میزن به ادم

بعدم طرف میاد دفاع میکنه میگه منم روزانه دارم چه برسه ردشون کنم  یا میگه استارتر هییجانیه انگا ...

اهمیت نده ببینو رد شو 

این همه کاربر اینجان بی اهمیت و خونسرد برخورد میکنن نسبت ب قضیه مام مث بقیه🤷🏻‍♀️تنها کاری ک ازدستمون ساختس تگ کردن نی نی یار

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
بعدم طرف میاد دفاع میکنه میگه منم روزانه دارم چه برسه ردشون کنم  یا میگه استارتر هییجانیه انگا ...

انگ نبود حداقل از سمت من!

من از بچگی بی تفاوتی رو یاد گرفتم تا الانکه ۳۰سالمه جواب داده

راهکار دادم

اهمیت نده ببینو رد شو  این همه کاربر اینجان بی اهمیت و خونسرد برخورد میکنن نسبت ب قضیه مام مث ...

منم هدفم همین بود که نی نی یار ها بببیند 

وگرنه برای من مهم نیست چرا فکر میکنید من الان احساس هیجانی شدن دارم من فقط دلم میخواد این سایت دیگه نپره چون تنها سرگرمیه الانمه اگه خیلی بده باشه اصلا لغو کاربری کنم 

انگار من مقصر شدم

انگ نبود حداقل از سمت من! من از بچگی بی تفاوتی رو یاد گرفتم تا الانکه ۳۰سالمه جواب داده راهکار داد ...

منم بیتفاوتم ولی قانون سایت همین هست منم انجام دادم تا برخورد بشه 

منم هدفم همین بود که نی نی یار ها بببیند  وگرنه برای من مهم نیست چرا فکر میکنید من الان احساس ...

من چنین جسارتی نکردم ک شما ناراحت میشی میگم تنها کاری ک ازمون برمیاد تگ کردن و گزارشه ولاغیر 

ک این عمل هم صورت گرف🤷🏻‍♀️

وقتی عنوان میزنیم درموردش مورد اتهام یسری کاربرا قرار میگیریم واس جلوگیری ازین اتهاما میگم مث‌بقیه خونسرد برخورد کنیم روی صحبتم باخودمم هس🤓

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
انگار به مزاج خیلی خوش نیومد  :))))ممنونم عزیزم

یادمه با یه اکانت دیگه بودم سال ۹۷

تاپیک زدم بیاید آقایون رو از سایت بیرون کنیم.

چرا باید وسط مسائل زنونه اقایون باشند

یه عده هم اومدن طرفداری و منم همین حرفای شمارو بهشون زدم🤣

دنیا جای عجیبیه....