2777
2789
عنوان

چند روزه با همسرم قهرم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 30 پست
بله همیشه خرج میکردم  دیگه تصمیم دارم کمک نکنم هیچ وقت

افرین.کاری که من سالها کردمو دیده نشد بلکه تبدیل به وظیفه شد.مدتیه تغییر رویه دادم فقط برای خودم خرج میکنم بخشیشم پس انداز و این بهترین کاره 

چند ساله مزدوجین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از مجردی شاغلم و حاضر نیستم شغلمو از دست بدم اما همیشه تو خرجای خونه و قسطا کمک کردم که تصمیم دار ...

لطفا واسه خودت خرج کن اسی جونم 🙂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 

پولاتو جمع کن واسه خودت ماشین بخر ،حقوقتو یه مقداریشو حتما پس انداز کن دور از چشم نذار بفهمه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ازمجردی کارکردی اونوقت پس انداز یه پراید برای خودت نداشتی امروز برو یه صدتومن وام بگیر ماهی سه میلیون قسطش حداقل یه پرایدی یه ماشین خوب مدل پایین مثلا 405مدل 86بگیرحیف که من شاغل نیستم 

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 
دو ساله

من چهارسال کارتم در اختیارش بوددیگه بعدا حتی اجازه نداشتم از کارت خودم برام خودم حتی زیرشلواری بخرم  

کارتموبرداشتم وازون زمان ببینه چیزی برا خودم خریدم خوشحالم میشه چون میترسه پس انداز کنم و از من عقب بمونه مردک نفهم .

الان حتی مخارج پزشکیمم اگه پیش بیاد نمیده لباس و پوشاک که بهیچ عنوان.کینه شو داره ولی جهنم حداقل منم کار خودمو میکنم.از من بتو خواهرانه نصیحت:هیچوقت نذار از موجودی کارتت بدونه و هیچوقت جز نیاز خودت برا خونه خرج نکن