2777
2789
عنوان

چای سازتون چ مدلیه راضی هستید؟

1716 بازدید | 42 پست

دوستای قشنگممم میخوام برای جهیزیه چای ساز بخرم 

خیلی مارک های زیادی پیشنهاد میدن چ فروشنده ها ، چ هرکسی ک ازش پرسیدم 

بوش و فلر و دلمونتی و خیلی گفتن

فلر خیلی گرونه خدایی نمیخوام اونقدر هم هزینه کنم بیاین یه کمکی کنید لدفااااا مچکرممم 

من بوش گرفتم هنو استفاده نکردم چون عقدم 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم کتری قوری خریدم دخترداییم چای ساز خریده بود میگف فنرش در رفته بود حالا فنر کجاش نمیدونم

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن....دنیا پر از حساب کتابه....!!!!!💯♻️
منم چقدر دیگه عروسیه انشالله؟

عزیزممم مبارکت باشه 

ایشالا ۲۰روز یه ماه دیگه 😍

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
عزیزممم انشالله بسلامتی استفاده کنی😍 بوش لمسی گرفتی یا از اونا ک لمسی نیس؟

قربونت برم جانم ❤🌱

ن گلم ازاونا که روی هم قرار میگیره عکسش هست تو یکی ازتاپیکام که جهیزیمه