2777
2789
عنوان

تب ۳۹ درجه نوزاد خانوما تورو خدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 49 پست
۷ ماهشه

عزیزم دستمال با گلاب خیس کن کف پا و پیشونیش بذار .شکم بچه رو خیس نکن سرما میخوره .ابزسیب تب رو پایین میاره ‌‌ی خیار بذار تو رختخوابش حرارت بدنشو می‌کشه ب خودش ...دعای نور بخون .سعی کن زیاد دستت و بدنت با بدن نوزادت تماس نداشته باشه باعث زیاد شدن تب بچه میشه .میخوای تبش رو هم چک کنی از شوهرت کمک بکیر خودت زیاد دست لخت ب بچه نزن .با پارچه تماس داشته باشه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
فایده نداره شوهره هم تنبل بلند نمیشه ببرم دکتر میگه صبح ببر دلم داره کباب میشه

خب میخاستم بگم اگه ۶ساعتی میدادی استامینوفن رو، الان۴ساعتی بهش بده. لباس نازک بکن تنش ولی هوای خونتون نرمال باشه شنیدم پیاز هم بزاری کف پاش تب میاد پایین. میخای امتحان کن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خیسش نکنیا لرز میگیره می‌ترسی دعای نورم بخون کلی کاش میرفتی دکتر من وحشت میکنم از این تب بارم خداروشکر شوهرت هست 

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

خودت پا داری؟

اسنپم هست 

هر محله ای هم درمونگاه داره

مردا خیلی بیخیالن 

اون تبش بالای ۳۸ هست تب سنج خونه کالیبره نیست 

شاید دور از جونش تا صبح تشنج کنه 

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

عزیزم من دیگه شدم دکتر تب و تشنج اگر به یه مرکز نزدیکی سریع ببر خدا نکرده تشنج نکنه اگر تحت هیچ شرایطی تاکید میکنم شرایط نداری ببری تو خونه مرتب پاشویه کن دستمال ولرم با اب ولرم رو رون شکم و زیر بغل بزار شربت استامینوفن هر ۶ ساعت طبق وزن بچه اگر هم زیر یساله قطره استامینوفن اگر بروفن داری و معدش پر هست طبق وزنش یک سوم بهش بده 

شیاف بزار سریع ببر دکتر

پاشویه هم فقط اب گرم هم دمای بدن باشه برو دکتر سریع

اللهم عجل لولیک الفرج. برا سلامتی و تعجیل در فرج  آقام امام زمان عجل الله تعالی دوست داشتی صلوات بفرست   

ببین مرکز درمانی یا بیمارستانم ببری زودتر ۴ ساعت دارو مجاز نیستن و نستی که بدی کمترین زمان ۴ ساعته که لابلای داروها پاشویه کن بهترین نتیجه را میگیری شاید حتی بهتر و زودتر دارو .شیاف ۱۲۵ طبق وزن بچه ولی همزمان با شربت یا قطره استامینوفن استفاده نکن از یکیش استفاده کن .یا شیاف دیکلوفناک نصفش را اب بزن استفاده کن .همه این موارد تحت این شرایطی باشه که به مرکز به هیچ عنوان نمیتونی یا نخوای الان ببری و حتما طبق وزن بچه و طبق تایم گذاری مناسب بدی شب خودت یهو خوابت نبره

به آب ولرم نمک بزن یکم پاشویه کن،،کف پاهاشم پیاز ببر بزار،،،زرده تخم مرغ هم بمال پشتش،،آنی تبشو میاره پایین،،البته  استامینوفن حتما بده،،دمای خونه رو نزار سرد شه لباساشو کم کن ،،تا لرز نشه بعد از افت تب،،مایعات زیاااد بده بخوره زود زود جیش کنه

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭