سلام امروز دخترم از بعد از ظهر تب کرد...تب سنج نداشتم با استامینوفن کنترل کردم....اومدم خونه دیدم تبش ۳۹ درجه هست از ساعت ۱۱ دستمال روی شکم و پاهاش گذاشتم فایده نداشت....بعد گذاشتم روی سرش حالا دمای بدنش مخصوصا کف دستاش سرد شده هر چند بازم گرمه....اما تب پیشونیش همون۳۹ چکار کنم؟
عزیزم دستمال با گلاب خیس کن کف پا و پیشونیش بذار .شکم بچه رو خیس نکن سرما میخوره .ابزسیب تب رو پایین میاره ی خیار بذار تو رختخوابش حرارت بدنشو میکشه ب خودش ...دعای نور بخون .سعی کن زیاد دستت و بدنت با بدن نوزادت تماس نداشته باشه باعث زیاد شدن تب بچه میشه .میخوای تبش رو هم چک کنی از شوهرت کمک بکیر خودت زیاد دست لخت ب بچه نزن .با پارچه تماس داشته باشه
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من دیگه شدم دکتر تب و تشنج اگر به یه مرکز نزدیکی سریع ببر خدا نکرده تشنج نکنه اگر تحت هیچ شرایطی تاکید میکنم شرایط نداری ببری تو خونه مرتب پاشویه کن دستمال ولرم با اب ولرم رو رون شکم و زیر بغل بزار شربت استامینوفن هر ۶ ساعت طبق وزن بچه اگر هم زیر یساله قطره استامینوفن اگر بروفن داری و معدش پر هست طبق وزنش یک سوم بهش بده
ببین مرکز درمانی یا بیمارستانم ببری زودتر ۴ ساعت دارو مجاز نیستن و نستی که بدی کمترین زمان ۴ ساعته که لابلای داروها پاشویه کن بهترین نتیجه را میگیری شاید حتی بهتر و زودتر دارو .شیاف ۱۲۵ طبق وزن بچه ولی همزمان با شربت یا قطره استامینوفن استفاده نکن از یکیش استفاده کن .یا شیاف دیکلوفناک نصفش را اب بزن استفاده کن .همه این موارد تحت این شرایطی باشه که به مرکز به هیچ عنوان نمیتونی یا نخوای الان ببری و حتما طبق وزن بچه و طبق تایم گذاری مناسب بدی شب خودت یهو خوابت نبره