2777
2789

دندونای جلوم جنسش افتضاحه از وقتی که باردار شدم و دوران شیردهی به سرعت شروع کردن به شکستن تو بارداریم خیلی بالا میاوردم و همیشه اسید معده م بالا میومد.و چون حالت نهوع داشتم از  خمیردندون حالم بد میشد و فقط مسواک خالی میزدم دکتر گفت علت اینکه همه دندونات به سرعت پوسیده ممکنه همین اسید زیاد دهانت بوده.الان مشکلم ده تا دندون جلومه که به شدت تغیر رنگ داده و چندتاشونم شکستن.بعضیاش نیاز به روکش و ایمپلنت و لمینت داره یعنی چندتا درمان ترکیبی.چون دندان جلوعه و زیباییه باید میرفتم سراغ یه دکتر که تخصصش پروتز و زیبایی و ایمپلنته از گوگل و اینستا چند تا دکتر حرفه ای پیدا کردم مطباشون همه بالاشهر بود قیمتهایی که بهم گفتن میانگین از ۷۰تا ۱۰۰تومن .شوهرم به زور راضی شده میگه برو یه دکتر معمولی آخه کار یه کاره ظریف و حساسه زیباییم تحت تاثیره چطور ریسک کنم برم دکتر معمولی بعد خوشم نیاد شما جای من باشید چکار میکنید.انقدر هزینه کنم یا نه دکتر زیبایی خوب سراغ دارید بگید لطفا 

بالاشهر بیشتر بخاطر مکانشه گرونه

الزاما دکتراش خوب هم نیستن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترای گرون کار بهتری دارن معمولا  اگ بری ی جای ارزون ظریف کار نکنه خیلی بد میشه دندونات

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
هزینه های واجب تر داریم مثلا خرید یخچال و فرش ولی قیدشونو زدم دندونم واجبتره😭

قطعا دندون واجبتره،  ولی میتونی دکتر حرفه ای با قیمت مناسب هم پیدا کنی، باید بگردی

عاشق دخترم و باباشم  
هزینه های واجب تر داریم مثلا خرید یخچال و فرش ولی قیدشونو زدم دندونم واجبتره😭

آره منم بنظرم دندونات واجبتره بااین توصیفاتی که کردی شدیدا نیاز داری

بعدم حال دلت با هرچی خوب میشه همونو انجام بده

وقتی بهترین یخچالوفرشو بخری ولی بری جلوی آینه از خودت بیزاربشی هیچ لذتی از زندگی نخواهی برد

وای حرف دلمو زدی

حتما هم جای خوب برو که با ظرافت و مواد درجه یک کارکنن ونمونه کاراشونو هم ببین

آخه من ی بنده خدایی دیدم کامپوزیت کرده بود انقد ضخیم بود انگار آجر سفید بودن واصصصصلا زیبایی نداشتن 😶

حتما هم جای خوب برو که با ظرافت و مواد درجه یک کارکنن ونمونه کاراشونو هم ببین آخه من ی بنده خدایی د ...

بله منم از همین میترسم ولی دکتری که رفتم گفت نمونه لمینت میچسبونم قبلشم طراحی سه بعدی میکنم اگه خوشت اومد کارو شروع میکنم

بله منم از همین میترسم ولی دکتری که رفتم گفت نمونه لمینت میچسبونم قبلشم طراحی سه بعدی میکنم اگه خوشت ...

به حرف یک دکتر اکتفا نکن،تحقیق کن چندتا دکتر خوب شهرتونو پیداکن و کاراشونوببین و مشورت کن ،آن شاالله که نتیجه عالی بگیری

بله منطقیه، به نظر من پیش دندانپزشک عمومی نرو(خودم دندانپزشک عمومیم) چون چنین کیس های ترکیبی و پیچیده ایی نیاز به علم و تجربه بیشتر داره متخصص پروتز و متخصص ترمیمی انتخاب های بهتری هستن. اگه پیش دندانپزشک عمومی بری هم از نظر زیبایی ممکنه مشکل پیدا کنی و مهنتر از اون چیزی به اسم اکلوژنه اگه اکلوژن بهم بخوره مفصل فکیت اسیب می‌بینه.

اگه تهرانی می‌تونم چندتا متخصص پروتز بهت معرفی کنم که میدونم هزینه هاشون یکم کمتره و کارشون عالیه

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.